начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Зануляване на година поради невзет семестриален изпит-въпрос

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Зануляване на година поради невзет семестриален изпит-въпрос

Мнениеот precedentum » 06 Фев 2024, 18:22

Здравейте. Търся съвет/ мнение за следната ситуация - Поради невзет семестриален изпит, не мога да бъда допуснат до държавни такива. Говорим за редовно следване. Въпросът ми е , предвид обстоятелствата , редно ли е да се изпуска цяла година и да се чака чак лятото за редовна сесия , когато се провежда и дисциплината , тъй като реално друга опция няма към момента ? Говорим за дисциплина, която ДОРИ не попада и не е част от дисциплините за Държавните изпити, а именно ГПН, НПН, ПБН .. В някой от другите университети, дори въпросната такава е избираема хахаха.. Но в случаят, е част от задължителните такива на конкретният ВУЗ. Отделно, че след проучване е ясно, че студент може да подаде жалба и да бъде изпитван от комисия, но в случаят се обясни, че същият преподавател щял да бъде в нея - Това адекватно и нормално ли е ? И реално правилно ли е ? Попринцип по предметът няма и преподаватели - доцент и асистент. Като доцента естествено е от друг град. Отделно, че по същата дисциплината е масова сеч от 50 души, 10 да минат образно казано, което е друга тема. Как бихте ме посъветвали ? Последният въпрос е , свързан с осигуровките - предвид, че вече придобивам статус на "Завършил срока на обучение с невзети изпити" като същевременно съм платил наказателната такса и се водя студент, как стои въпросът с осигуровктие ? Поемат ли ги или вече не ? Благодаря!
precedentum
Нов потребител

Назад към Общи дискусии