начало

13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС 13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС

намерена кола

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

намерена кола

Мнениеот chak89 » 21 Ное 2013, 02:05

Преди около 2 месеца ми откраднаха колата (Голф 3) Тази седмица беше намерена и са заловени крадците, заедно с още няколко коли от този модел . От полицията ми казаха че ще ми се обадят да ме разпитат , но не се обадиха . Познати ме посъветваха да заведа граждански иск и да си намеря оценител който да види какви са щетите по колата и да ги оцени . Други познати ми казаха че няма смисъл , понеже нямало как да се докаже че те са ми откраднали колата , а примерно аз сам съм им я дал , накарал съм ги да ми я изщкурят , да ми сменят някои части ... и т.н. Моля за съвет
chak89
Нов потребител

Re: намерена кола

Мнениеот neutralen » 22 Ное 2013, 12:12

Ще ви потърсят от полицията за разпит. Обсъдете с адвокат кога и какъв граждански иск да предявите в нак.процес срещу крадците.
neutralen
Активен потребител

Назад към Наказателно право