начало

13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС 13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС

важен документ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

важен документ

Мнениеот magnaurkata » 06 Апр 2009, 11:14

Моят въпрос е следния. Трябва ми документ за доходи за последните 6 месеца. Живея във Варна - имам настоящ адрес, но постоянния ми адрес е в София. Също имам и ЕТ, което не е работило от октомври подала съм документ в НАП, че не извършва дейност. Аз не съм работила нищо през това време. Не съм била и на борсата. От коя инстанция мога да получа такъв документ? Трябва да покажа , че нямам доходи. Благодаря!
magnaurkata
Нов потребител

Re: важен документ

Мнениеот miriam » 06 Апр 2009, 11:45

пред кого?
miriam
Потребител

Мнениеот magnaurkata » 06 Апр 2009, 11:57

Пред съда за развод.
magnaurkata
Нов потребител

Мнениеот punisher » 06 Апр 2009, 13:39

Аз не съм работила нищо през това време.

Ако е така,представете копие от трудовата и/или осигурителната си книжка с надлежно нанесени данни за времето на заетостта ви.И оттам ще се извлече по датите,че за искания период нямате доходи.С уговорката-дано наистина сте си подали декларация в НАП за ЕТ-то,за да се изключи и тази възможност за източник на доходи.

Но всъщност-вашият адвокат не ви ли е обяснил какво трябва да направите???
punisher
Потребител

Мнениеот miriam » 06 Апр 2009, 14:39

заявяваш че няма доходи-казваш им не работя нямам пари.
и те да докажат, че това не е така-като, и ако, и доколкото успеят-халал.... :D
miriam
Потребител

Назад към Данъчно право