здравейте колеги.Искам да ми помогнете относно проверка ,която ми
извършва НАП.В тях са кочаните ми с пълномощни но освен това искат
да подавам подробна декларация за това какво притежавам-движими недвижими вещи,сметки,вкл. и в банков или домашен сейф,пътувания
в чужбина и тем подобни.Според вас имат ли такова право и как да се защитя.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 11:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помощ - проверка от НАП
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Вие тука какво, изпитвате ли ни "КОЛЕГА"?
Че кой КОЛЕГА ще си лепне подобен въпрос тук- в имотни казуси???
Че кой КОЛЕГА ще си кръсти въпросът "помощ".
Преди някой да ме обяви за жестока- да погледне профила Ви, "КОЛЕГА"
Че кой КОЛЕГА ще си лепне подобен въпрос тук- в имотни казуси???
Че кой КОЛЕГА ще си кръсти въпросът "помощ".
Преди някой да ме обяви за жестока- да погледне профила Ви, "КОЛЕГА"
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
mimito3 написа:колеги,дайте информация относно дело по чл.124ал.1 -нов за установяване собствеността върху даден имот,конституира ли се ответник по иска ?
Че как няма да е колежка - я виж какви дела води!!!
Ти можеш ли да водиш дело без ответник по иска?
- d_d
- Потребител
-
bebitor - Активен потребител
Re: помощ - проверка от НАП
mimito3 написа:здравейте колеги.Искам да ми помогнете относно проверка ,която ми
извършва НАП.В тях са кочаните ми с пълномощни но освен това искат
да подавам подробна декларация за това какво притежавам-движими недвижими вещи,сметки,вкл. и в банков или домашен сейф,пътувания
в чужбина и тем подобни.Според вас имат ли такова право и как да се защитя.
имат това право . искат да съпостяват дали декларираните ви доходи отговарят на реалните ви извършени разходи за периода, за който ви ревизират . ако сте изхарчили реално повече отколкото сте декларирали като доходи по документи, значи сте укрили доход.
крайно време е това да стане редовна практика .
- tany_ivanova
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|