- Дата и час: 20 Ное 2024, 11:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Длъжен ли съм да подавам декларация ако печеля от Internet
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Длъжен ли съм да подавам декларация ако печеля от Internet
здравейте, пробвам да припечеля някой друг лев от pay per click сайтове в интернет и ме притеснява дали трябва да подавам данъчна декларация за доходите, за да не ме погнат данъчните?
- kiromaiden
- Нов потребител
Едва ли .То не се ли печели и внася по банков път?Е-голд и какво бе още , ако не греша.Ти първо пробвай да изкараш някой лев пък после мисли за такива проблеми ,че тези пей пер клик в повечето случаи са просто загуба на време .
- Logan
- Потребител
С pay per click ще е доста мъчно да се изкарва нещо. По - скоро изкарват тези, на които кликате по банерите, но...Успех
Принципно всеки доход трябва да се декларира, от наем, хонорари, граждански договори, възнаграждения, но едва ли някой от НАП би тръгнал да се занимава с вас и да подлежите на проверка.
http://www.bglegis.com
Принципно всеки доход трябва да се декларира, от наем, хонорари, граждански договори, възнаграждения, но едва ли някой от НАП би тръгнал да се занимава с вас и да подлежите на проверка.
http://www.bglegis.com
- IvoZdravkov
- Младши потребител
благодаря за информацията, а дали има някакъв срок в който трябва да се декларират тези пари и каква декларация трябва да пусна, че са измислили хиляда образеца:)
- kiromaiden
- Нов потребител
- prnedev
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|