начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Длъжен ли съм да подавам декларация ако печеля от Internet

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Длъжен ли съм да подавам декларация ако печеля от Internet

Мнениеот kiromaiden » 03 Мар 2008, 13:44

здравейте, пробвам да припечеля някой друг лев от pay per click сайтове в интернет и ме притеснява дали трябва да подавам данъчна декларация за доходите, за да не ме погнат данъчните?
kiromaiden
Нов потребител

Мнениеот Logan » 03 Мар 2008, 14:30

Едва ли .То не се ли печели и внася по банков път?Е-голд и какво бе още , ако не греша.Ти първо пробвай да изкараш някой лев пък после мисли за такива проблеми ,че тези пей пер клик в повечето случаи са просто загуба на време :) .
Logan
Потребител

Мнениеот IvoZdravkov » 03 Мар 2008, 18:52

С pay per click ще е доста мъчно да се изкарва нещо. По - скоро изкарват тези, на които кликате по банерите, но...Успех
Принципно всеки доход трябва да се декларира, от наем, хонорари, граждански договори, възнаграждения, но едва ли някой от НАП би тръгнал да се занимава с вас и да подлежите на проверка.:D

http://www.bglegis.com
IvoZdravkov
Младши потребител

Мнениеот kiromaiden » 04 Мар 2008, 15:09

благодаря за информацията, а дали има някакъв срок в който трябва да се декларират тези пари и каква декларация трябва да пусна, че са измислили хиляда образеца:)
kiromaiden
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 04 Мар 2008, 16:37

Това, това, вероятно и това
Срока е 30 април

За по-сигурно, обърнете се към някой счетоводител.
prnedev
Активен потребител

Назад към Данъчно право