здравеите и предварително благодаря за отговорите
казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот
- Дата и час: 20 Ное 2024, 09:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпрос за глоба наложена от съд
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: въпрос за глоба наложена от съд
никои ли няма нение по въпроса
- batlar
- Нов потребител
batlar написа:здравеите и предварително благодаря за отговорите
казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот
Каквото е споразумението с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат Ви дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява?
Последна промяна ilian_todorov на 14 Юли 2014, 14:50, променена общо 1 път
- ilian_todorov
- Активен потребител
Каквото се е споразумение с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат му дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява?
благодарско за отговора
по принцип и аз така мисля но несъм напълно запознат как стоят нещата и имайки предвид и че живеем в (Булгаристан ) знам ли кво да очаквам
а и някои адвокати и нотариуси съвсем няма да се посвенят да ми вземат парите предвид притеснението ми по въпроса
- batlar
- Нов потребител
особено нотариусите ....
- marek972
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|