начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

въпрос за глоба наложена от съд

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за глоба наложена от съд

Мнениеот batlar » 13 Юли 2014, 16:07

здравеите и предварително благодаря за отговорите

казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот
batlar
Нов потребител

Re: въпрос за глоба наложена от съд

Мнениеот batlar » 14 Юли 2014, 12:21

никои ли няма нение по въпроса :(
batlar
Нов потребител

Мнениеот ilian_todorov » 14 Юли 2014, 13:48

batlar написа:здравеите и предварително благодаря за отговорите

казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот

Каквото е споразумението с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат Ви дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява? :D
Последна промяна ilian_todorov на 14 Юли 2014, 14:50, променена общо 1 път
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот batlar » 14 Юли 2014, 14:37

Каквото се е споразумение с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат му дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява? :D

благодарско за отговора
по принцип и аз така мисля но несъм напълно запознат как стоят нещата и имайки предвид и че живеем в (Булгаристан ) знам ли кво да очаквам :(
а и някои адвокати и нотариуси съвсем няма да се посвенят да ми вземат парите предвид притеснението ми по въпроса :(
batlar
Нов потребител

Мнениеот marek972 » 16 Юли 2014, 18:41

особено нотариусите ....
marek972
Потребител

Назад към Наказателно право