начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

саморъчно завещание

Казуси за недвижими имоти

саморъчно завещание

Мнениеот kostova » 03 Сеп 2004, 11:48

Уважаеми господа юристи , при тройна експертиза на завещание се доказа само ,че подписът категорично е на завещателката.Текста остана неразгадан тъй като не можах да намеря писмен материал писан от завещателката.Изгубих делото ,което беше свързано с голям финансов интерес от моя страна и най вече за което най-много съжалявам с много нерви което пък ми доведе куп болести.Затова не спирам да питам и питам Вас : Какво може още да се направи?
kostova

Re: саморъчно завещание

Мнениеот hidalgo » 03 Сеп 2004, 13:32

Има и дами - юристи !!!! А по въпроса ти - на какъв етап е делото; влязло ли е в сила решението, което е в твоя вреда; какви конкретно са възраженията на противника?
hidalgo

Мнениеот kostova » 03 Сеп 2004, 14:15

Да наистина дами има и то много и добри.Извинявам се колебаех се между госпожици и госпожи но дами пропуснах.Решението не е влязло в сила аз за всеки случай го обжалвам в ОС.Противната страна отхвърля завещанието като твърди че не е писано от завещателката и искаше мисля че по чл.154 от ГПК да докажа че подписа и текста са наистина от завещ..Подписа доказах,защото имаше документи подписани от нея, но текст не намерих...........и загубих делото в РС.Имам адвокат,който ме представлява по делото,но аз съм търсещ човек и повече мнения по казуса за мен са добре дошли особено сега, когато трябва дареша има ли смисъл да давам повече средства за това дело или да захвърля всичко ,но все още имам малко надежда и затова търся подкрепа.
kostova

Мнениеот shveda » 03 Сеп 2004, 14:20

Не знам кога е починала завещателката, но ако не е много отдавна, просто предлагам една идея, дали не е попълнила саморъчно заявлението за издаване на лична карта до РДВР. Можеш да изискаш копие от него, чрез съда. Ако го е попълнила лично - бинго , ето ти обрлазец от почерка й.
shveda
Потребител

Мнениеот kostova » 03 Сеп 2004, 14:46

Почина през 1992 г на 16.10 м.
kostova

Мнениеот донна2 » 03 Сеп 2004, 21:31

Не зная колко ще помогне ,но ако знаете къде е работила ,може да проверите в съотвените архиви на предприятието /може да има молба за постъпване на работа ,за напускане и т.н/ , няма ли близки с които си е кореспондирала и те да пазят някакви писма /аз пазя и затова питам/ , дайте малко информация с какво се е занимавала може да открием нещо
донна2

Назад към Имотни казуси