Здравейте,
Септември 2022 спрях крана на парното във външната кутия на етежа. Техем ми поискаха близо 1000лв за парно за сезона 22/23. Това били данните на топломера (не тоз, койтосъм спрял). Уговорихме проверка от тяхна страна и вече имам протокол, че спреният е моят, т.е. имам 0 разход за сезон 22/23. Сега ми казаха, че не съм подал възражение до края на август и ще трябва да платя чужд разход.
Мога ли юридически да победя топло-мафията? Специализиран адвокат ли ми трябва?
Благодаря
- Дата и час: 19 Ное 2024, 23:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Техем иска пари за топло от сгрешен топломер
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Техем иска пари за топло от сгрешен топломер
Законът е сбъркан, но това е невъзможно да се обясни на съдията.
Заведете дело - защото имате срокове.
Делото може да бъде и за недължими суми - по съдебен ред - може и нова жалба до Техем.
Имате предимство, че - сумата, която вече дължите ще се изисква от съда - тоест сте в предимство, да не Ви наложат - примерно запор.
Ще получите сметка - едва след съдебна процедура. Когато също ще можете да възразите.
Заведете дело - защото имате срокове.
Делото може да бъде и за недължими суми - по съдебен ред - може и нова жалба до Техем.
Имате предимство, че - сумата, която вече дължите ще се изисква от съда - тоест сте в предимство, да не Ви наложат - примерно запор.
Ще получите сметка - едва след съдебна процедура. Когато също ще можете да възразите.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Re: Техем иска пари за топло от сгрешен топломер
не си чел, че Топлофикация , Техем, Бруната и другите се плащат на съда и не можеш да ги пребориш. Ако не вярваш чети във форума. Имам такъв случай. Топлото дори е записало към съда , осъдете го и не ме занимавайте, да си губим времето! лепат си Съобщение на външна входна врата , може и на съседна сграда , и готов изпъл. лист. Мотополист! що е то !
- tochotocho
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|