начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Абсурдно обвинение.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Абсурдно обвинение.

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 10:10

Здравейте, на 12.03.18г. имах дело в което съм обвинен за склоняване към проституция, заседанието мина и аз , жена ми и още две момчета си тръгнахме с такси. На 19.03.18г. в 18:00 часа разбирам,че е образувано ново дело срещу мен и трябва да съм в съда на 20.03.18г. въобще не знаех за какво става на въпрос и моята адвокатка също, каза ми да отида и да отложа делото защото е болна от вирус. Отивайки разбирам ,че съм обвинен ,че след делото съм гонил и ударил обвинителката ми към 4:30 часа. Бяха ни назначен служебни адвокати, който бяха на по 80 години. Прокуратурата видя ,че е скалъпено това обвинение и ни направи цялата защита за , което му благодаря. Изискахме записи от камери, да се провери таксито в което сме пътували и 4-римата , да се проверят клетките и да се изземат записи от магазин, който е в дружба 1 там бяхме в времето което обвинителката сочи ,че съм я ударил. Моля Ви някой сблъсквал ли се е с подобен случай по някакъв начин ако може да ми помогнете, посъветвате какво да правя. Благодаря предварително!
sasho_88
Нов потребител

Re: Абсурдно обвинение.

Мнениеот svegrigorov » 22 Мар 2018, 12:37

Нали вече имаш нает адвокат. Обсъдете го. Такъв казус не е подходящ за обсъждане във форум. Най-много да получиш някой грешен съвет. Трябва да изложиш фактите детайлно и да се разгледат събраните материали по досъдебното производство.
svegrigorov
Потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:04

Да имам адвокат но не ми казва нищо конкретно,казва ми да съм спокоен имало време. Благодаря Ви все пак ще разговарям пак.
sasho_88
Нов потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:06

Факти и детайли изложихме и четиримата с показанията си,като беше разпитана и жена ми.
sasho_88
Нов потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:11

Ясно значи не е за тук - благодаря.
sasho_88
Нов потребител

Назад към Наказателно право