marineta написа:Е много ясно е ,че е на запис.
Е откъде пък да ми е много ясно?
Като го гледам веднаж на 4 месеца.
До не съм му режисьор?
На теб ако ти е ясно толкова, аз гледам само Вип брадър онлайн. То ми е приоритет в последно време.
|
|
marineta написа:Е много ясно е ,че е на запис.
svettoslav написа:И аз съм адвокат. Съдиите не са безгрешни, има и откровено хора зя газовата камера! За жалост, клиентите страдат. Законите имат недостатъци също. Но. ....какво ти остава. ...продължаваш напред.
svettoslav написа:А и казуса много,много не е за медии май.
11111111111 написа:svettoslav написа:И аз съм адвокат. Съдиите не са безгрешни, има и откровено хора зя газовата камера! За жалост, клиентите страдат. Законите имат недостатъци също. Но. ....какво ти остава. ...продължаваш напред.
Ясно,
Битият - бит, и т.н.
Е, поне е ясно защо страната е на това положение. Защото има хора като теб, които казват това.
Това е робската психика на примирението вместо да се промени системата.
svettoslav написа:Като казвам, че продължаваш напред, не значи да се съгласиш с това, което се е случило и да не те бориш.
Напротив. Лично аз съм доста краен в това отношение. Относно справедливостта.
svettoslav написа:Но не става и да грабнеш пушката. . . . ти нали това съветваш? Изземване на правосъдието, когато не ти те нрави нещото.
svettoslav написа:Както решиш. После ще пишем пак тук защо на някого не му харесва безплатната чорба в затвора, щото втория път -там! Там кучета и котки няма особено, няма по какво да гърмиш, но има доста хлебарки.
svettoslav написа:И може да се пробваш в Страсбург против хлебарките.
svettoslav написа:А може ли да стреляме и по съдиите, които не ни харесват?
svettoslav написа:Това е юридически форум. Не журналистическо-общопразнословско "философско " бъбрене.
Има закон -спазваш го. Не го зачиташ - после кой ми с.а в гащите!
Записвай се на карате и не си губи времето с глупости тук!
Не си от полза на никого като цяло. Освен ако имаш конкретни идеи как да се отстранят некадърните магистрати от системата по - скоро.
svettoslav написа:Да се носи ли лична отговорност за съдебните актове, които са явно незаконни. И трябва ли съдиите да могат да се отстраняват поради не справяне с работата. Има такава с 60-70% отменени или изменени актове. Пълни некадърници, случайно попаднали в системата.
svettoslav написа:П.п. Я най - добре вземи отрови 2-3 котки в махалата ,че правото май не та е приоритет. Пък после пиши какво дело имаш. Може да помогнем. Ще отворим и тема за котките. . . и кой по дяволите ги създаде и тях. Те и хората за това са го измислил лафа "....Маче о дувар.."
svettoslav написа:*За законодателни изменения Моля, обръщайте се към народното събрание.
svettoslav написа:Познавам такива юнаци като теб, взели закона в свои ръце.
11111111111 написа:
Основното положение е, че при комунизма нямаше наказание за убийство на гръбначно животно. Ето това вие не искате да върнете, с което пряко заставате на пътя на св. Георги.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта