Zdraveite!
Pitaneto mi e vav vrazka s poemane na mai4nstvo.Az rabotia kato kadrovi voinik.Priatelkata mi raboti v 4astna firma.Imame dete na dva meseza.Sled mesez izti4a bolni4nia na maikata i tia e vazprepiatstvana da vzeme mai4instvoto koeto i se polaga.Az kato bashta imam li pravo da polzvam mai4instvoto s neino saglasie?Po kodeksa na truda mi se polaga,no rabotia kato kadrovi voinik i dogovora mi e suglasno zakona za otbranata i vaorajenite sili i pravilnika za kadrova voenna slujba.Niamame brak,no v akta za rajdane na deteto e vpisano moeto ime.Osven deklaraziata za saglasie ot maikata i belejka ot neinata mestorabota,kakvi drugi dokumenti e neobhodimo da podam v podelenieto?Pitah v podelenieto moga li da polzvam mai4instvo,no mi kazaha,4e ne znaiat nishto po vaprosa.Blagodaria vi predvaritelno!
Andon Kolev
- Дата и час: 20 Ное 2024, 05:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Vapros
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Vapros
Щом пишете с латински букви никой няма да Ви отговори. Поставете въпроса си на кирилица!!!
- Бо
отново на кирилица
Мога ли да ползвам бащинството което ми се полага по кодекса на труда ако работя като кадрови войник?От поделението в което работя не знаят какво да ми отговорят.Детето ни е на 2 месеца,нямаме брак с приятелката ми,но сам го припознал.Тя е попълнила декларациа за сагласие аз да взема бащинството.
- ando_kolev
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|