Здравейте.Преди 4 дни ударих едно момче за което съжалявам защото не ми беше направил нищо просто беше злополука.Ударил съм го доста тежко има разкъсване на готната устна със седем шева...Попринцип не съм агресивен и това е един от малкото пъти когато удрям някого и си нямам напредстава от каде и как съм изкарал такава сила и злоба...Беше само един удар и сега момчето е решило да пусне жалба.Все още никои не ме потърсил но невярвам да ми се размине....
Проблема при мен е че съм в условна присъда за 2 грама марихуана....
Можете ли да ми препоръчате адвокат с опит или да ми дадете някаква препоръка?Ще съм много благодарен на всички които помогнат.
А ако имате упреци поне даите и съвет защото е много лесно само да упрекваме някого .... :cry:
- Дата и час: 20 Ное 2024, 06:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба със Средна телесна.БУРГАС
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жалба със Средна телесна.БУРГАС
Здравейте,
Докато не бъдете привлечен като обвиняем, не сте страна в нак. производство. Съотв. можете да си пишете по форумите предположения или да ги изкажете напр. пред адвокат. Но ще си останат предположения, защото не е ясно някой пуснал ли е жалба, с какво съдържание и т.н. В интерес на истината, чудо ще е ако няма жалба.
Виж, условната (ще) е проблем. Препоръчвам ви да се свържете с адвокат, който да ви обясни последиците от наличието на условно осъждане + нова присъда (напр. лишаване от свобода поради извършено престъпление средна телесна повреда). Все пак е по-добре да сте подготвен.
Сега се замислих нещо...Как така "злополука", а разсъждавате по върпоса за агресията, намеквате, че сте изпитал злоба?
Докато не бъдете привлечен като обвиняем, не сте страна в нак. производство. Съотв. можете да си пишете по форумите предположения или да ги изкажете напр. пред адвокат. Но ще си останат предположения, защото не е ясно някой пуснал ли е жалба, с какво съдържание и т.н. В интерес на истината, чудо ще е ако няма жалба.
Виж, условната (ще) е проблем. Препоръчвам ви да се свържете с адвокат, който да ви обясни последиците от наличието на условно осъждане + нова присъда (напр. лишаване от свобода поради извършено престъпление средна телесна повреда). Все пак е по-добре да сте подготвен.
Сега се замислих нещо...Как така "злополука", а разсъждавате по върпоса за агресията, намеквате, че сте изпитал злоба?
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
Ей, нацепен батка, е такива като тебе в Бургас ги лекувах много добре и често отиваха до 3-та поликлиника и от там до болницата. Инциденти все, така, без да искам. Дано човека, пуснал жалба те вкара в правия път, че да си полежиш малко, та да ти мине агресията. Аман от комплексари.
- Xitap
- Младши потребител
И как така "по злополука" го удари?
Той ли ти каза че смята да подава жалба, откъде разбра щом никой не те е потърсил?
Той ли ти каза че смята да подава жалба, откъде разбра щом никой не те е потърсил?
- commodoro
- Потребител
Xitap написа:Ей, нацепен батка, е такива като тебе в Бургас ги лекувах много добре и често отиваха до 3-та поликлиника и от там до болницата. Инциденти все, така, без да искам. Дано човека, пуснал жалба те вкара в правия път, че да си полежиш малко, та да ти мине агресията. Аман от комплексари.
... злополука, да .... издебнал го е, и го е фраснал
qniiii написа:... и си нямам напредстава от каде и как съм изкарал такава сила и злоба...
qniiii написа:.. 2 грама марихуана....
Ама вЕрно ли си нямаш представа
П.П. eurolinker е отговорил. Моето е коментар.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
eurolinker написа:Здравейте,
Понеделник трябва да съм в полицията в Бургас.Незнам точно какво ще ми кажат и какво се е жалвал момчето ... Не съм изпитвал и капка злоба но удара ми е изглеждал така ... Казвам Злополука понеже непомня добре какво стана,казаха ми че тои се е обърнал към мен и ми е казал "Кфо стана е" и след това съм го ударил но непомня нищо да ми е казвал помня че ме погледна и си поклати главата в някакъв странен жест ... Вечерта бяхме пили ракия с приятел и небях спал на сутринта ме заболя зъб и пих течен аулин дали е възможно да ми е повлиало на психиката ? Питам просто еи така а другото ще пробвам да кажа в понеделник,дали има повдигнато обвинение и какво се е жалвал и като цяло повече подробности.Благодаря ти за отделеното време !
- qniiii
- Нов потребител
Xitap написа:Ей, нацепен батка, е такива като тебе в Бургас ги лекувах много добре и често отиваха до 3-та поликлиника и от там до болницата. Инциденти все, така, без да искам. Дано човека, пуснал жалба те вкара в правия път, че да си полежиш малко, та да ти мине агресията. Аман от комплексари.
А ми браво на теб....Внимаваи да не направиш някои беля и ти...
Инак щеше да е добре да съм поне нацепен ама малко се разминавам с тва понятие ...
- qniiii
- Нов потребител
qniiii написа:eurolinker написа:Здравейте,
Понеделник трябва да съм в полицията в Бургас.Незнам точно какво ще ми кажат и какво се е жалвал момчето ... Не съм изпитвал и капка злоба но удара ми е изглеждал така ... Казвам Злополука понеже непомня добре какво стана,казаха ми че тои се е обърнал към мен и ми е казал "Кфо стана е" и след това съм го ударил но непомня нищо да ми е казвал помня че ме погледна и си поклати главата в някакъв странен жест ... Вечерта бяхме пили ракия с приятел и небях спал на сутринта ме заболя зъб и пих течен аулин дали е възможно да ми е повлиало на психиката ? Питам просто еи така а другото ще пробвам да кажа в понеделник,дали има повдигнато обвинение и какво се е жалвал и като цяло повече подробности.Благодаря ти за отделеното време !
Обяснението ви за термина "злополука" окончателно ме убеди, че злополука не е имало. Ще си направите голяма услуга, ако потърсите адвокат от Бургас, с който да се консултирате преди посещението си в РПУ и който (с голяма степен на вероятност) ще видите още веднъж същия този Понеделник.
Не разчитайте на себе си. В случая няма смисъл.
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
Буквално злополука не е имало...Реално просто не исках да го ударя и никога не ми е минавало такова нещо през главата ... Разбирам на каде биете ще потърся адвокат и ще го мислим ... Много е тъпо за две цигарки марихуана и един юмрук да лежа 2 - 5 години в затвор наравно с убиици и изнасилвачи но каво да се прави... Благодаря ти все пак
- qniiii
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|