alexander_d написа:Интересно ми е,на това решение ,каква оценка са поставили?
---> Благодаря за отговора!
Като за сбъркал всичко на мен... не знам да се смея ли или да плача ...
|
|
alexander_d написа:Интересно ми е,на това решение ,каква оценка са поставили?
---> Благодаря за отговора!
bsk1989 написа:Аз имам само леко разминаване с правната квалификация и почти пълно съвпадение
joro_sf написа:Впрочем бих се явил само за да ги попитам как са достигнали и на какво правнспоразумение.до извода , че съда е ДЛЪЖЕН да одобри споразумение по реда на глава 29 от НПК при положение че в казуса няма данни прокурора да е съгласен на споразумение.
peacemakerbgg написа:4.75 имам и само не разбрах къде в казуса пише, че нямат пари да заплатят адвокатско възнаграждение, също така къде пише, ЧЕ ИМ СЕ ИСКА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА.
zoi2011 написа:Колеги, с риск да активирам хейтърите, искам да споделя, че отговорите ми са едно към едно с тези на комисията и имам 4.25.
justice496 написа:zoi2011 написа:Колеги, с риск да активирам хейтърите, искам да споделя, че отговорите ми са едно към едно с тези на комисията и имам 4.25.
U are not alone
svettoslav написа:justice496 написа:zoi2011 написа:Колеги, с риск да активирам хейтърите, искам да споделя, че отговорите ми са едно към едно с тези на комисията и имам 4.25.
U are not alone
Само да вметна нещо съвсем приятелски.
При 1: 1 не е ясно защо тези от Комитета ще я карат чак толкова през просото.
Нерядко самото посочване на правните норми не се цени докрай ако не си се обосновал подробно.
Имах един такъв случай-на държавния изпит едно момче пред мен нищо не знаеше и се молеше ли молеше,да му кажат правните норми,поне тях да напише.То другото ни може го запомни,а и няма кой да му се обяснява,все пак квестори минават наоколо.
И така....беше допуснат до устен изпит,както си е празноглавец с 3.00 общ успех от семестриалните.
Отговорите му бяха
1.чл.128...
2 въпрос : -чл.345
3 въпрос - чл.29
4 въпрос - чл.248 във вр с чл.43
5 въпрос - чл.18
Вярвам че Зойчето добре се е справила,дано.Ако имаш възможност искай си работата да ти дадят обяснение нещо,ако може,де.Не че нещо ще се промени.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта