claudia написа:Оценки има, решение на казуса не е качено, а също и дати за устно събеседване не са качени!
До края на деня и това ще стане .....но като цяло поголовна сеч
|
|
claudia написа:Оценки има, решение на казуса не е качено, а също и дати за устно събеседване не са качени!
elicahristova написа:.....но като цяло поголовна сеч
agents_group написа:
Спокойно.На оралната част ще наваксате
velikova_ написа:justice496 написа:law_master написа:Мнения за днешния казус?
1.В.В. 196, ал. 1 т.2 вр. 194, вр. 29 ,.ал. 1, б „Б”
и 354а, ал. 3, т. 1; двете в условията на реална съвкупност.
П.п. 215
3. 199, ал. 1, т. 4 вр. 198, ал. 1, вр 29, ал. 1, б „Б”
4. 94, ал. 1, т.1 и 372, ал. 2
5. Да, ТР 1/09
6. Да, защото не му е в правомощията. Отменя и връща
колега, аз съм писала абсолютно същото
poli_loli написа:И аз смятам, че оценката ми е занижена -и то много.
iurist_s_napyni написа:Някой да знае как се прави възражение на оценка?
mari_i написа:И аз съм от мнозинството с ниски оценки. Видях решението на казуса, зная и какво съм писала, и как съм се аргументирала. Някой до сега искал ли е достъп до оценената си работа и мотивите, каква е процедурата... В правилата не видях нищо съществено и относимо към този въпрос?
svettoslav написа:mari_i написа:И аз съм от мнозинството с ниски оценки. Видях решението на казуса, зная и какво съм писала, и как съм се аргументирала. Някой до сега искал ли е достъп до оценената си работа и мотивите, каква е процедурата... В правилата не видях нищо съществено и относимо към този въпрос?
Като не знаеш да преписваш-така е.
Ако ако се явявах вероятно щях да го пиша чл. 215 НК /в сл. че ми мине през ума наместо/,но щях да го направя именно заради това,че вероятно .....Коминтерна така смята,а не че фактите сочат безусловно на това.
generx написа:Второ - според мен има и лъжесвидетелстване на постадалия У., който при разпит в качеството му на свидетел потвърдил неистина пред надлежен орган на власт (чл.290 ал.1 НК).
mari_i написа:svettoslav написа:mari_i написа:И аз съм от мнозинството с ниски оценки. Видях решението на казуса, зная и какво съм писала, и как съм се аргументирала. Някой до сега искал ли е достъп до оценената си работа и мотивите, каква е процедурата... В правилата не видях нищо съществено и относимо към този въпрос?
Като не знаеш да преписваш-така е.
Ако ако се явявах вероятно щях да го пиша чл. 215 НК /в сл. че ми мине през ума наместо/,но щях да го направя именно заради това,че вероятно .....Коминтерна така смята,а не че фактите сочат безусловно на това.
Не ми се преписва... предпочитам нещо да ми влезе в главата, та било и малко. "Вряното" решение на казуса по случайност съответства и на моето. За това ме учудва доста ниската оценка... Иначе съм наясно, че е кауза пердута . Успех на продължаващите!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта