начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

при кандидатстване за виза за САЩ, от посолството имат ли до

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

при кандидатстване за виза за САЩ, от посолството имат ли до

Мнениеот netuser » 16 Май 2015, 13:16

здравейте, прерових форума, единствено което искам да знам е точно този зададен въпрос от ваш потребител: при кандидатстване за виза за САЩ, от посолството имат ли достъп до регистрите на МВР, но не видях никъде отговор, за да мога да си направя сметка кога да си запиша среща в посолството, преди да съм пуснал молбата до местното ми руп, или в случай, че нямат достъп, да го направя докато молбата си тече, защото в момента съм в изчакване за отговор 30 дни

благодаря ви предварително
netuser
Нов потребител

Re: при кандидатстване за виза за САЩ, от посолството имат л

Мнениеот krem_karamel » 16 Май 2015, 19:06

Молба за какво ?
krem_karamel
Потребител

Мнениеот doc03 » 16 Май 2015, 21:14

Какъв достъп? Кои регистри на МВР?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот Xitap » 26 Май 2015, 16:45

Колега, без да ти увъртам - имат. Пълен достъп дали си бил свидетел, обвиняем, поемно лице и т.н. Както и дали срещу теб са водени някакви производства и са спрени. Общо взето достъпа им е пълен. Не ме питай как знам, просто го знам.
Xitap
Младши потребител

Назад към Наказателно право