Здравейте,
Миналата нощ осъмнахме с прерязани огради от три страни на двора. Обадихме се на 112, откъдето ни казаха, че след като никой не ни е влязъл в къщите, е безмислено да правим каквото и да е.
Знам, че е безмислено, но все пак посъветвайте ме, дали да подам жалба до РПУ /или плокуратура/, с надежда за засилено полицейско присъствие или и това е химера?
Благодаря
- Дата и час: 20 Ное 2024, 08:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба до РПУ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жалба до РПУ?
Каква е оградата!? Имам предвид материали,степен на амортизираност,ориентировъчна стойност на разходите за ремонт!?
Подайте жалба и не слушайте произволни коментари на хора,на които може да не им се работи по случая.
Подайте жалба и не слушайте произволни коментари на хора,на които може да не им се работи по случая.
- nk7702n
- Старши потребител
Оградата е поцинкована мрежа, срязана е вертикално. Това е направено в много къщи, но за нас проблема е, че очакваме обири, а не мрежата.
Допускаме и, че е действие на застрахователи, а има и още сценарии, но аз питам кого да сезирам - РПУ или Районна прокуратура?
Как да действам?
Благодаря ви
Допускаме и, че е действие на застрахователи, а има и още сценарии, но аз питам кого да сезирам - РПУ или Районна прокуратура?
Как да действам?
Благодаря ви
- isivarb
- Младши потребител
Без значение е това дали ще подадете жалба в съответното РУП или в РП.Ако подадете в РП,образуваната преписка ще бъде изпратена за проверка в РУП.
- nk7702n
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|