- Дата и час: 20 Ное 2024, 20:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
Кой е входящият номер на сина му? Сигурен ли сте в информацията? Възможно ли е да е съвпадение на имена?
- zoi2011
- Младши потребител
Здравейте, колеги!
Искам да попитам установен ли е някъде в наредба или правила минимален срок от образуването на конкурсните комисии до обявяване на дата за писмен. Благодаря много и успех!
Искам да попитам установен ли е някъде в наредба или правила минимален срок от образуването на конкурсните комисии до обявяване на дата за писмен. Благодаря много и успех!
- erina_
- Младши потребител
erina_ написа:Здравейте, колеги!
Здравейте, колега.
Разбира се, че има установен минимален срок от образуването на конкурсните комисии до обявяване на дата за писмен изпит. Погледнете във "Временни правила за устройството на съдебната власт в България", утвърдени на 24 август 1878 г. от княз Александър Дондуков - Корсаков, мисля, че там ще намерите, каквото ви трябва. Апропо, когато станете прокурор, тук ли ще попитате къде се намира правната уредба на едно или друго престъпление и дали трябва дадена преписка да бъде образувана или прекратена ?
- agents_group
- Младши потребител
Мислех, че групата е за взаимопомощ, извинявайте, че ви отнех от времето. Иначе аз на съдийския се представих отлично, реших наказателния казус .... вярвам, че и без да питам тука ще се оправя оле-мале (ако стигна до там, разбира се). Пък и в питането и консултирането с различни мнения също няма нищо лошо, никой не знае всичко. Приятна празнична вечер и още веднъж - извинявайте!
- erina_
- Младши потребител
erina_ написа:Мислех, че групата е за взаимопомощ, извинявайте, че ви отнех от времето.
Няма защо, за нас остава удоволствието от оказаната подкрепа в труден момент.
- agents_group
- Младши потребител
Ехидността тук е на високо ниво, признавам. Явно тук предимно се плюете и обиждате. Жалко, много жалко.
- erina_
- Младши потребител
https://www.youtube.com/watch?v=BA2dEMV ... e=youtu.be
Тоя много талантлив бре.
Тоя много талантлив бре.
- taipan
- Потребител
Колеги, в сайта на ВСС има проекторешение за датата на прокурорския изпит. Планира се да се проведе на 31 юни 2015 г.
- kolegat
- Потребител
taipan написа:https://www.youtube.com/watch?v=BA2dEMVZLT8&feature=youtu.be
Тоя много талантлив бре.
А-а-а, Никито е гордостта на софийския съдебен район. На батко щурчето сладко.
- kolegat
- Потребител
Много благодаря! Аз лично просто не мога нещо да се разбера със сайта им Бихте ли дали линк, за да знам къде да търся в бъдеще?
- erina_
- Младши потребител
erina_ написа:Много благодаря! Аз лично просто не мога нещо да се разбера със сайта им Бихте ли дали линк, за да знам къде да търся в бъдеще?
Май трябваше да пиша 32 юни, че с тоя 31-ви стана прекалено брутален майтапа.
- kolegat
- Потребител
много сте зле, честно! хахахахахаха
- erina_
- Младши потребител
пълните си темата с глупости и излишни коментари и спамове по мое мнение, но си е ваша и можете да си я правите каквото си пожелаете мда, много е смешно е, че не съм обърнала внимание колко дни има идният месец ама явно най-смешен си, когато вярваш на другите
- erina_
- Младши потребител
erina_ написа:пълните си темата с глупости и излишни коментари и спамове по мое мнение, но си е ваша и можете да си я правите каквото си пожелаете мда, много е смешно е, че не съм обърнала внимание колко дни има идният месец ама явно най-смешен си, когато вярваш на другите
Иринче, Иринчеееее, не се сърди, на дядо кръшното девойче, ами рипни та замеси една погача, наточи водица студена и руйно вино, обърни страницата на календара, за да се убедиш, че май 33-ти юни няма, и хайде на хармана... Како се каже, хляба е за всеки, обаче един дроби залци в попарата, а друг си слага крутонки в крем супичката, ей точно така е и с правото...
Хайде сега един Гергьовденски поздрав, не чух никой от вас дор да спомене Святи Георгия, както се казва - да отстраним нередовностите в исковата молба...
https://www.youtube.com/watch?v=ypnQ2oDowlg
- agents_group
- Младши потребител
kolegat написа:Колеги, в сайта на ВСС има проекторешение за датата на прокурорския изпит. Планира се да се проведе на 31 юни 2015 г.
Колега това решение кога и дали ще стане факт?
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
цитирания прокурор си е направил отвод и е разгледано от ВСС във вторник, като е приет отвода му.
- nuni_ganeva
- Младши потребител
nqkoi ot izkaralite ocenka pod 5 shte hodi li na usten
- nelinka123
- Младши потребител
nelinka123 написа:nqkoi ot izkaralite ocenka pod 5 shte hodi li na usten
A s troika moje li ?
- svettoslav
- Активен потребител
Според мен е хубаво да се отиде на устен, за да се види как протича изпита, какви въпроси задават комисиите, за да се преодолее стрес границата, но за класиране с оценки под 5, че дори и 5, 5.13 не мисля, че може да се мисли.
Има твърде много отлични оценки, а и бала последните години скочи неимоверно много.
Все пак всеки си преценява.
Късмет на всички колеги.
Има твърде много отлични оценки, а и бала последните години скочи неимоверно много.
Все пак всеки си преценява.
Късмет на всички колеги.
- claudia
- Младши потребител
Дайте първо да излезе дата за писмен , а след това да мислим за устен
- elicahristova
- Младши потребител
|
|