Искам да попитам , ако някой заплашва по тел. че щял да ми изпрати , както той се изрази ''няма повече да се разправям , ако не подпишеш пълномощното , ще ти изпратя едни момченца'' , какво мога да направя , този индивид живее в София , а аз се преместих в друг град , в моя град ли трябва да подам жалба , но при положение че нямам доказателства /не съм го записвала / мога ли , какво мога всъщност да направя, освен може би жалба да подам .
Не че ме изплашил , ама няма право да заплашва, ако искам ще правя пълномощно, ако не искам няма ,това си е моя работа.
Как да процедирам законово срещу този индивид.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 09:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Моля за съвет
В полицията, а може и за по-сигурно до прокуратурата, опиши си казуса и смело напред!
- brauni
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|