- Дата и час: 20 Ное 2024, 10:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заплаха за убийство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Заплаха за убийство
С едно лице имам 20 годишни проблеми, включително и съдебни. Сега съм го дал на ЧСИ да му продава нивите и в момента тече публична продан. Длъжникът обаче на два пъти ме заплашва с убийство, ако не прекратя изп. дело. Прави го хитро, не пред свидетели и няма как да докажа това негово деяние за да бъде подведен по чл. 144, ал. 3 от НК . Даже ме провокира с думите си и го шамаросах вторият път. Той замахна да ме удари с юмрук, но ударът му увисна във въздуха. Вече съм на години и не искам да се излагам да се бия по улиците, а и ако го нараня, може мен да осъдят.
Бихте ли ми дали съвет.
П.П. Лицето което заплашва многократно е предупреждавано с протокол от МВР по жалби от мен и други лица. Преди пет години съдът отказа да го настани в психиатрично заведение, тъй като не бил психично болен в тесния смисъл на думата. Има шест присъди. Последната е условна за телефонна измама.
Бихте ли ми дали съвет.
П.П. Лицето което заплашва многократно е предупреждавано с протокол от МВР по жалби от мен и други лица. Преди пет години съдът отказа да го настани в психиатрично заведение, тъй като не бил психично болен в тесния смисъл на думата. Има шест присъди. Последната е условна за телефонна измама.
Последна промяна ilian_todorov на 10 Мар 2015, 00:05, променена общо 1 път
- ilian_todorov
- Активен потребител
Re: Заплаха за убийство
kolegat написа:Пръдни му да го стреснеш.
Това някаква глупава шега ли е или не те разбрах какво искаш да ми кажеш?
- ilian_todorov
- Активен потребител
ilian_todorov написа:kolegat написа:Пръдни му да го стреснеш.
Нее,не е.Просто на kolegat-а това са му сериозните постове.
П.П. Иска а каже да му направиш магия.Само гледай да не стане "кафява магия".Тя е много опасна
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:ilian_todorov написа:kolegat написа:Пръдни му да го стреснеш.
Нее,не е.Просто на kolegat-а това са му сериозните постове.
П.П. Иска а каже да му направиш магия.Само гледай да не стане "кафява магия".Тя е много опасна
Аз обаче не проявих чувство за хумор и вчера го докладвах на модераторите.
Моята магия е удар в ченето. Така ги омагьосвам мъжете.
- ilian_todorov
- Активен потребител
Включете си личните съобщения, може и да се измисли нещо.
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:Включете си личните съобщения, може и да се измисли нещо.
Е,напиши го тук,че и потребителите да възприемат.Може да се дискутира нещо. Какво толкова лично има ? Ами ако пък случайно си в грешка?
1.Всъщност,по казуса става дума за изнудване.Което е престъпление от общ характер.Там пострадалия е свидетел и неговата дума важи.Не че при чл.144 ал.3 е друго.
Има най-разнообразни случаи.И според обстоятелствата на всеки отделен,може да се окаже напълно достатъчно свидетелстването на изнудвания.
Още повече,той също е споделял с близки свои.Те също ще се разпитат и т.н. Вярно ,че възпроизвеждат неговите показания,но както ги възпроизвеждат,така може да са установили и нещо самостоятелно в допълнение.А и така или иначе се вземат предвид.Най-малко-повишават достоверността показанията на пострадалия.Пък има и осъдени и при далеч по-косвени данни.А и с тая съдимост направо си плаче за НОХД.
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:crossbike написа:Включете си личните съобщения, може и да се измисли нещо.
Е,напиши го тук,че и потребителите да възприемат.Може да се дискутира нещо. Какво толкова лично има ? Ами ако пък случайно си в грешка?
Това с грешката е добро!
Но и с възприемането кърти...
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:Това с грешката е добро!
Но и с възприемането кърти...
Така е.При нас всичко е добро и кърти!
П.П.Пиши ми на лични какво става по случая! Дръж ме в течение!
- svettoslav
- Активен потребител
Може...
В качеството ти на какъв? - кибик, любопитко, махленски клюкар, ученик, ученик-самодеец, ученик-фальо (от хваля се) или някакъв друг...
В качеството ти на какъв? - кибик, любопитко, махленски клюкар, ученик, ученик-самодеец, ученик-фальо (от хваля се) или някакъв друг...
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:Може...
Любопитко
П.П. Пък ако речеш да не ме държиш в течение,то може да ме държиш и по друг начин
Но ако те е страх-мога и сам да се хвана...
- svettoslav
- Активен потребител
Сваляш ли ме?
- crossbike
- Потребител
Тук очевидно се разрази борба за клиент Грабвам пуканките.
- vilichka
- Нов потребител
crossbike написа:Сваляш ли ме?
Не.Качвам те!
- svettoslav
- Активен потребител
Не си падам по едмнополовите ласки, но с оглед предложението за качване, да те питам: имаш ли сестра?
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:Не си падам по едмнополовите ласки...
Извини ме,мислих те за ученичка
П.П. Всеки може да сбърка,прощавай.
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:crossbike написа:Не си падам по едмнополовите ласки...
Извини ме,мислих те за ученичка
П.П. Всеки може да сбърка,прощавай.
А аз те мислех за мадамка с луканка, а се оказа най-обикновен женчо...
- crossbike
- Потребител
crossbike написа:А аз те мислех за мадамка с луканка, а се оказа най-обикновен женчо...
Няма спор.
За това,другия път не ми давай очилата на майка си и така ще изглеждам по-мъжествен
Бегай легай ,че ще ни изтрият.
- svettoslav
- Активен потребител
А ти няма ли да ми дадеш мамината си самобръсначка!
Айде моля теееееееее...
Айде моля теееееееее...
- crossbike
- Потребител
svettoslav написа:crossbike написа:Включете си личните съобщения, може и да се измисли нещо.
1.Всъщност,по казуса става дума за изнудване.Което е престъпление от общ характер.Там пострадалия е свидетел и неговата дума важи.Не че при чл.144 ал.3 е друго.
Има най-разнообразни случаи.И според обстоятелствата на всеки отделен,може да се окаже напълно достатъчно свидетелстването на изнудвания.
Още повече,той също е споделял с близки свои.Те също ще се разпитат и т.н. Вярно ,че възпроизвеждат неговите показания,но както ги възпроизвеждат,така може да са установили и нещо самостоятелно в допълнение.А и така или иначе се вземат предвид.Най-малко-повишават достоверността показанията на пострадалия.Пък има и осъдени и при далеч по-косвени данни.А и с тая съдимост направо си плаче за НОХД.
И аз това си мислех дали е изнудване или опит за изнудване, придружен със заплаха за убийство. Точните му думи бяха, че ако си загуби нивите ще ме убие. Искаше да каже и още нещо, но шамарът му прекъсна думите...
Аз мога да разкажа на целия град, че ме е заплашвал, но това каква доказателствена стойност има?
- ilian_todorov
- Активен потребител
crossbike написа:Включете си личните съобщения, може и да се измисли нещо.
Никога не съм ги изключвал. Не би трябвало да има проблем да ми пишете.
- ilian_todorov
- Активен потребител
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|