- Дата и час: 20 Ное 2024, 08:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
мъжът ми има наказателно дело
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
мъжът ми има наказателно дело
Накратко мъжът ми има наказателно дело в което ако се докаже евунтуално че има вина най вероятно ще му дадат 3-4год.С него искаме да се разведем всеоще няма подадени документи .Но аз неискам той да лежи не става въпрос за убийство или нещо просто несъзнателно се замеси в нещо.Ако се разведа с него преди делото и се откажа от родителските права над дъщеря ни има ли шанс да му дадат условна присъда т.к.е самотен баща?Знам чевсичко е относително но това е чисто мое предположение.Благодаря предварително
- rusata1
- Нов потребител
Re: мъжът ми има наказателно дело
Условна присъда се дава при наличие на определение предпоставки. Така че, ако тия предпоставки не са налице, колкото и да се развеждате, няма да му помогнете.
- kolegat
- Потребител
Условната не се дава от Съда , заради "съжаление".
Ако не е съден, на 99% , ще е условна, но не се знае колко. Но съвета ми е ако наистина е виновен, признава си го и всичко е доказано, да идете при адвокат, когато ще го привличат като обвиняем и с адвоката да преложите споразумение на прокурора. Със споразумението , може да си договорите сами наказанието му.Така няма да влиза делото в съда и да разпитват всички свидетели, включително и мъжа ви. Ще мине с едно заседание ( едно ходене) и това ще бъде. Така дори и пробация може да му дадат, което е по-добре от условна. Без адвокат, няма как да сключи споразумение. За това идете при някой адвокат и се посъветвайте с него.
П.С. Не използвайте детето като "разменна монета" за пред съда! Това е дете в края на краищата!
Ако не е съден, на 99% , ще е условна, но не се знае колко. Но съвета ми е ако наистина е виновен, признава си го и всичко е доказано, да идете при адвокат, когато ще го привличат като обвиняем и с адвоката да преложите споразумение на прокурора. Със споразумението , може да си договорите сами наказанието му.Така няма да влиза делото в съда и да разпитват всички свидетели, включително и мъжа ви. Ще мине с едно заседание ( едно ходене) и това ще бъде. Така дори и пробация може да му дадат, което е по-добре от условна. Без адвокат, няма как да сключи споразумение. За това идете при някой адвокат и се посъветвайте с него.
П.С. Не използвайте детето като "разменна монета" за пред съда! Това е дете в края на краищата!
- kodeks
- Младши потребител
Независимо, дали е за пръв път и съден ли е преди, за да се издаде условна присъсда, има определени предпоставки, като една от тях е степента на опасност на престъплението и , как е класифцирано то. Има бая престъпления, при които няма шанс да се издаде условна присъда, дори, на папата. Та, тук юристите, за да ти дадат по-точен отговор ( да, или не ), се иска точното обвинение - член, алинея, точка. Иначе е празнодумие.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
-
chinchilla - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|