начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

задържани пари

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: задържани пари

Мнениеот eurolinker » 26 Авг 2014, 13:58

Ами като приключва на нула, защо върнахте парите?
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот bulldozer » 26 Авг 2014, 14:10

Ами и адвокатите ме питаха същото не знаех какво трябва да правя ..... ,се пак туристите бяха там и са казали в хотела ,че са платили и аз от това се притеснявах !!!
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот eurolinker » 26 Авг 2014, 14:32

Постъпили сте правилно, макар и да са били възможн и други варианти. Не мислете в тази посока - каквото сторено, сторено.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот bulldozer » 26 Авг 2014, 14:52

Не сме схемаджии и не искаме да сме, сега чакаме да приключи всичко нормално ,когато има развитие ще споделя :) Благодаря искрено на всички за информацията !!! 8)
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот bulldozer » 27 Авг 2014, 18:00

doc03 написа:Взели сте парите защото не са ви платили. Върнали сте ги, дали по собствено решение, дали предвид обстаятелствата - няма значение. Каквото и да докажат, няма прокурор (който е чел НК-то), който да повдигне обвинение.
Според мен е налице чл.323, и предвид ал.3 на същия - няма да има наказание. (Поне от опита ми със СРП)
:)

Прокурора беше там в РПУ-то и после ме пита дали ми е удобно да си поговорим другата седмица :D и ми връчиха призовката да се явя като обвиняем и за разпит а на мадамата като свидетел след ,като отидохме разледващия полицай на отпрати !!! Не знам тези техни “игри” дали са им практика !!!
bulldozer
Младши потребител

Мнениеот bulldozer » 22 Яну 2015, 23:40

Здравейте на всички юристи , пиша ви след 6 месеца, но за жалост не за мен добра новина ,след 6 месеца тишина от прокуратурата , моята приятелка получи призовка да се яви в качеството си на обвиняема на морето след няколко дена !!! Още съм в шок, това нормално ли е ? След толкова време за такова деяние ? И най-вероятно аз съм следващия,защото аз още несъм получил нищо ? Вашето мнение колеги ?
bulldozer
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право