Смешни и жалки сте!
вместо да приемете че клиента ви е наистина извършил престъпление , вие се чудите как да го изкарате невинен, след като е виновен като се опитвате отчаяно да събаряте доказани експертизи
Ей за това ще има умрели и пострадали хора , дали ако някой ваш близък беше пострадал от пиян водач, щяхте да ровите колко е актуален метода " видмарк" и т.н. не нали!
А утре човека който сте "отъвали" от заслужената му присъда заради хонорар от 300- до 500 лева , може да убие вас или ваш близък - айде със здраве . Правото не означава непременно да изкараш престъпника - невинен с цената за 300 лева и след това той доволен от това да се чувства безнаказан и да извърши още по голямо престъпление !
"хвала" на такива адвокати и заради такива , най ми става кеф, като чуя , че някой адвокатски офис е обран - айде хайрлия да е !
- Дата и час: 20 Ное 2024, 11:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Експертизата на алкохол за водачи на МПС
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Експертизата на алкохол за водачи на МПС
А ако Вие участвате в ПТП при положение, че миналата вечер или по обяд сте изпил една бира (например) и в кръвната проба направена от някоя лаборатория вместо действителните 0.10 промила изпишат 1.21 промила и заради този ненадежден метод който показва неверни данни вместо глоба вие лежите 3-5 години как ще се почувствате? Или ако е ваш близък този който ще лежи ..
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Абе я не на мене тия.. Да не сме паднали от Марс тука.. Я виж тука окото ми.. параход да виждаш да плава
- chadel
- Потребител
bludniq_sin написа:А ако Вие участвате в ПТП при положение, че миналата вечер или по обяд сте изпил една бира (например) и в кръвната проба направена от някоя лаборатория вместо действителните 0.10 промила изпишат 1.21 промила и заради този ненадежден метод който показва неверни данни вместо глоба вие лежите 3-5 години как ще се почувствате? Или ако е ваш близък този който ще лежи ..
Разплаках се от умиление... То вярно, че затворите по света са пълни с невинни и прецакани от системата, ама случайно от 0,1 пробата да скочи на 1,21 промила ми идва малко множко. Виж, за промяна в обратна посока сме чували и виждали неведнъж, ама там не е виновен Видмарк, ми Финикий ...
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
bludniq_sin написа:А ако Вие участвате в ПТП при положение, че миналата вечер или по обяд сте изпил една бира (например) и в кръвната проба направена от някоя лаборатория вместо действителните 0.10 промила изпишат 1.21 промила и заради този ненадежден метод който показва неверни данни вместо глоба вие лежите 3-5 години как ще се почувствате? Или ако е ваш близък този който ще лежи ..
На какви познания в областта на химията и биохимията се позовавате, за да излъчите това мнение ?
На никакви. На жълта преса. Кредитирате нещо, заявено от хора, чиято професия е да манипулират общественото мнение. Защо го правят - ще се сетите след време. Определянето на алкохола в кръвта се заплаща ...
Така че:
Нещата са в обратна посока !
Прочетете си за метаболизма и отделянето на алкохола, и не говорете глупости.
При изпити 200 грама водка, надали реалният резултат ще е 0.43 промила. Истината е друга - 1.1 промила, а и тя е по-ниска от реалната, но това е нормално.
Грешките, в определяне на концентрацията на алкохола са в посока ЗАНИЖАВАНЕ на стойностите в резултатите!
Дори да се работи без спазване на правилата, максималната грешка ще е в рамките 0.2 промила (за резултат 1.2), при това надолу!, а не тези 12 пъти завишаване, които сочите в примера си.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Хиперболизирах ест. с разликата, но доколкото темата се базира на репортаж при който една и съща проба от 0.5 отива на 1.10 или 1.25 беше явно има възможност за такива разминавания. Док жълта преса би била ако репортажът го правеше вестник шок или някое такова издание. Тук в случая поне до колкото видях в репортажа с името си застанаха хора от лабораториите, прилагащи двата основни способа за анализ на кръвта. Инак относно метаболизма знаем, че зависи и от индивида. По принцип 50 гр. твърд алкохол до колкото знам се усвоява за 1-2 ч.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Здравеите 2011г. ми взеха книжката за 0.60 алкохол. решението беше: 9 месеца лишаване 10 точки и 500 лева глоба. Облжалвах това решение и спечелих делото. Решението беше Отменям и глобата и точките и лишаването. Сега кандидатствам за работа в "Столичен Електротранспорт" приеха ме вав курса и ми искат бележка за наличие на всички точки и актове.Отидох вав КАТ и ми издадаха СПРАВКА ЗА ВОДАЧ НАРУШИТЕЛ и вав нея излиза всичко и когато ми е писан акта: Статус : издадено НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ. ВАВ НАКАЗАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ ПИШЕ СТАТУС: ПРОМЕНЕН НА 1 СЪДЕБНА ИСТАНЦИЯ НО НЕ Е ВЛЯЗЛО В СИЛА!!! ЗАПОВЕД ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРИНУДИТЕЛНА АДМИНИСТРАТИВНА МЯРКА СТАТУС РЕГИСТРИРАН ВАВ СИСТЕМАТА. ВЪПРОСЪТ МИ Е : КАК СЛЕД КАТО СЪМ СПЕЧЕЛИЛ ДЕЛОТО ИЗЛИЗАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ РАБОТИ??? ПОСАВЕТВАХ СЕ СЪС АДВОКАТ И МИ КАЗАХА ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е ОТИШЛО ДО КАТ НО НЕ Е ВЛЕЗЛО В СИЛА??? НЕ ТРЯБВА ЛИ СЛЕД КАТО ВСИЧКО Е ОТМЕНЕНО ДА МЕ НЯМА ВАВ СИСТЕМАТА ??? МИСЛЯ ЧЕ Е СТАНАЛА ГРЕШКА!!! НАКРАЯ НА БЕЛЕЖКАТА СПРАВКА ЗА НАРУШИТЕЛ ВОДАЧ ПИШЕ: ПРИСЪДИ И РЕШЕНИЯ : ОТНЕТИ ТОЧКИ ОТ ВЛЕЗЛИ В СИЛА НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ-0 ОБЩО ОТНЕТИ ТОЧКИ 10!!!!! ЗВАНЯХ ВАВ КАТ ЗА ПРОВЕРКА НА ТОЧКИТЕ КАЗВАТ МИ ЧЕ ИМАМ НАЛИЧНИ 39 ТОЧКИ!!!! НЕЗНАМ КАКВО СТАВА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!!
- 25132513
- Нов потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|