Ако има някой наясно с това как бих могла да се откажа от показанията си и да не ме търсят повече от полицията и прокуратурата ще съм му много благодарна .
Преди време бе образувано дело и сега ме викат на очна ставка , а аз не желая да се замесвам и не искам да ме викат повече. Искам да се откажа от показанията си , но не знам реда и формата в която трябва да го направя. Благодаря предварително !
- Дата и час: 20 Ное 2024, 11:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отказ от показания
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: отказ от показания
не може да се откажете от показанията си,
колкото и пъти да ви викат, било то в полиция,
прокуратура или съд сте длъжна да се явите, иначе лошо ...
колкото и пъти да ви викат, било то в полиция,
прокуратура или съд сте длъжна да се явите, иначе лошо ...
- marek972
- Потребител
Ясно Благодаря за отговора , все пак .
- v_nova
- Нов потребител
v_nova написа:Ясно Благодаря за отговора , все пак .
Наистина не можете да се откажете от показанията си, но на очната ставка може да сте забравили това, което сте казали и да не помните нищо. Колкото по-малко знаете, толкова по-малко ще ви викат. Разбрахте ли ме?
- ilian_todorov
- Активен потребител
Ако показанията са дадени"под натиск" може да го заявите но тогава ще трябва да дадете нави!
- kobuladze
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|