начало

13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС 13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС

Не знам какво следва. Моля помогнете!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не знам какво следва. Моля помогнете!

Мнениеот yovko_ » 13 Яну 2014, 20:57

Здравейте аз съм момче на 20 години от гр. Пловдив. Преди близо една година се случи следното:
Беше пусната жалба срещу мен с медицинско за телесна повреда(от полицията така и не ми казаха дали е средна или лека). Приятелката ми е ученичка на 17г., на която беше нанесен побой в сградата на училището от друго момиче на нейната възраст(срещу чиито родители и срещу нея е водено някакъв вид дело заради тази случка, но така и не знаем какво е това дело и какви са неговите последствия и дали има наказания, защото никой не ни е казвал. От полицията ме държат в невидние, до колкото разбрах лицето има подутина на две ребра или синини в областта на ребрата). Та по случката: Една вечер приятелката ми получи обаждане по телефона с обиди придружени със заплахи за саморазправа. Приканват я да отиде на определено от тях място да се разберат, след което казва ние сме много хора идвайте да Ви изтрепем. И ние тръгваме четирима човека в една кола, но тъй като бяхме в местното заведение след нас тръгнаха още хора с две коли. Отидохме на въпросното място, а там бяха само три момичета, започнаха да викат и да крещят срещу моята приятелка, след което въпросното момиче, което се е саморазправяло с нея и преди я удари и започнаха да се дърпат, да се бутат... абе женски бой... След това се намеси и другото момиче и започнаха да удрят моята приятелка, и съответно тя се опитваше да се защити. Аз и другото момче, което беше с мен ги задърпахме да не се бият. Тъй като ни уплашиха че ще са много хора в ръкава ми имаше тръба.. и по време на раздърпването е възможно да съм я ударил с нея СЛУЧАЙНО без да съм разбрал. Защото след това тя каза, че ще ме осъди за това, че съм я ударил с тръба. Щяла да си връща на мен, че са я съдили за побоя в училищет. Веднага я дадох на другите момчета и те я прибраха в колата. Заплаши ме, че ще ме вкара в затвора и други неща, не помня вече.... Свидетелите, които са ходили за пишат обясненията са казали, че не ся видели да удрям никой, но съм имал тръба, която са прибрали в колата. Беше образувано досъдебно производство, след което извикаха двама от свидетелите в съда да говорят със съдия. И сега не знам какво следва... кажете ми ако ме вкарат в съда какво може да се случи и ако може евентуално за се предотврати дело.
yovko_
Нов потребител

Re: Не знам какво следва. Моля помогнете!

Мнениеот ivan_lawyer » 13 Яну 2014, 21:52

Малко напред - назад и отново също някакви действия.

Това със забравеното парче тръба ми хареса.
Честно, не си правете опити с тръби, винаги ще сте победен.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Наказателно право