- Дата и час: 20 Ное 2024, 13:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Питанка/продължение/
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питанка/продължение/
Здравейте.Май не случих на адвокат и ще ме осъдят/http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=54881&p=527580#p527580/....Адвоката на ищеца си импровизира с отговорите ми,съдията е предубеден от самото начало/все прекъсва и пита дали съм съгласен на споразумение,не взема под внимание свидетелски показания,даже извън протокола направо ми зададе въпроса ,не е ли по-добре сега да платя 1000 лева,отколкото след това 5-6 пъти повече/. А моят адвокат само мълчи,аз говоря повече от него.......Въпроса ми е :Защо не приемат искането ми за проверка наподписа ми в оригиналния "договор"/който е в един екземпляр само/???.Казват,че трябвало да се напише още с възражението.А аз тогава не се усъмних,че може да стигнат толкова далеч/в манипулациите,не за делото/......Преди да започне процеса имах съмнения в т.н.договор,но доколкото ми казаха,че това е документ за пред шефовете на брокера.Сега вече мисля,че подписа ми е манипулиран,но съдията не изиска оригинала на ''ДОГОВОРА".При него има само вярно с оригинала и на тая база,ще раздава правосъдие....След предното заседание,когато го усетих,че е предубеден,пуснах молба за смяната му ,а днес той сам си я прочете и сам издаде мнение,че не смята да удовлетвори молбата.Пак питам:Какъв е начина да изискаме оригиналния документ?Ако има начин дайте член и споделете начин на действие.Поздрави на всички
- raymon
- Младши потребител
Re: Питанка/продължение/
Никой ли не се е сблъсквал с подобно нещо досега?Или аз не съм обяснил както трябва?
- raymon
- Младши потребител
Използването на неистински частен документ, какъвто е договорът между две страни, е престъпление. Ако сте сигурен, че подписът не е Ваш, сезирайте прокуратурата и поискайте спиране на гражданското дело.... Ако обаче веднъж излъжете съда, знайте, че завинаги ще останете лъжец...
- sunshine_75
- Потребител
Там е работа ,че почерка е моя,но имам съмнения дали е на правилното му място.Документа е копие.На него пише "вярно с оригинала",но това нещо е написано от ищеца или адвоката му.Това допустимо ли е?
- raymon
- Младши потребител
raymon написа:Това допустимо ли е?
Абсолютно.
ГПК написа:Представяне на документи на хартиен носител
Чл. 183. Когато по делото се прилага документ, той може да бъде представен и в заверен от страната препис, но в такъв случай при поискване тя е длъжна да представи оригинала на документа или официално заверен препис от него. Ако не стори това, представеният препис се изключва от доказателствата по делото.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
В моя случай съдията отказа да поиска оригиналния документ.Спомена нещо за пропуснат момент или срок.Аз да не вися по цял ден в съдилищата,че да знам всичко за срокове.А за адвоката,вече споменах.
- raymon
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|