- Дата и час: 20 Ное 2024, 13:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
стрелба с пистолет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: стрелба с пистолет
Не държавата е скапана,а ние сме скапаните от личен опит ти го казвам,сега с тая средна телесна повреда даже може и да те осъди стрелеца,ако правилно съм разбрал,мене ме съди такъв пишман стрелец.....
- dracata
- Потребител
herman написа:Такааа след 7 месеца "разледване" се оказва ,че работната версия на прокурора е средна телесна повреда на стрелеца,а за това ,че той е стрелял няма повдигнато обвинение за опит за убийство нито за заплаха с оръжие ,дори за хулиганство. Няма труп няма престъпление...е..ти скапаната държава
Има внесен в съда ОА за средна телесна повреда? И какво е обяснението за намерените гилзи, или са се изпарили някъде, междувременно?
- nk7702n
- Старши потребител
Имало средна телесна на стрелеца? Охоо, значи и на тебе не ти е чист косъма. Какво му направи, счупи му ръка, или друго нещо? И той е извадил пистолета си и е стрелял във въздуха за да те сплаши и отблъсне, вместо да те гръмне в коляното при неизбежна отбрана както бих направил аз например. И почваш след това да рониш крокодилски сълзи как той едва ли не се опитал да те убие а па не та уцелил. Хубаво го е казал белетристът - "Гледаш го овчичка, глупав такъв, пък той - цял вълк!"
Аман от нагли изpoди!
Аман от нагли изpoди!
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
Аз залагам че е направил следното "счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето". Верно нагличко като чета първите коментари. Я си кажи какво точно стана
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
herman написа:Днес стреляха по мен с пистолет(боен).Слава Богу всичко се размина без сериозни инциденти.Моля за съвет как да постъпя и как да потърся правата си в съда.
Благодаря предварително на всички ,които ще се отзоват.
Абе що не 'земеш да изплюеш камъчето, като как са нещата, а то щото тук, на толкоз благоверни, а и бих рекъл - милозливи люде, вече им свърши бобецът .....
(блазе му на оногова, който на пъп си гледа ... нЕма свършване)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Средна телесна повреда изобщо няма доказа го медицинска експертиза,това си е измислица на стрелеца не съм го удрял нито съм му чупил ръце и зъби.Междувременно прокурора не обърна никакво внимание на моята жалба и прекрати преписката. Гилзите се "изпариха" даже му върнаха пистолета за да може пак да стреля (следващия път може и да ме улучи).
- herman
- Младши потребител
votpuska написа:Имало средна телесна на стрелеца? Охоо, значи и на тебе не ти е чист косъма. Какво му направи, счупи му ръка, или друго нещо? И той е извадил пистолета си и е стрелял във въздуха за да те сплаши и отблъсне, вместо да те гръмне в коляното при неизбежна отбрана както бих направил аз например. И почваш след това да рониш крокодилски сълзи как той едва ли не се опитал да те убие а па не та уцелил. Хубаво го е казал белетристът - "Гледаш го овчичка, глупав такъв, пък той - цял вълк!"
Аман от нагли изpoди!
Хайде без да се обиждаме "votpuska" нагли са прокурорите ,които игнорират явни доказателства и приемат подкупи за да прикриват престъпления. Вероятно прокурора по моето дело е бил "votpuska" когато са преподавали наказателно право в университета.
- herman
- Младши потребител
herman написа:Средна телесна повреда изобщо няма доказа го медицинска експертиза,това си е измислица на стрелеца не съм го удрял нито съм му чупил ръце и зъби.Междувременно прокурора не обърна никакво внимание на моята жалба и прекрати преписката. Гилзите се "изпариха" даже му върнаха пистолета за да може пак да стреля (следващия път може и да ме улучи).
за медиите твоя случай (така описан) е златна мина !!
какво още чакаш ?
- marek972
- Потребител
Кои медии? Писах до БТВ до Нова ТВ никой не иска да се занимава с прокуратурата.Всички се страхуват и гледат да са в добри отношения със съдебните власти.
- herman
- Младши потребител
Странно. Вижте, в деловодството на съответния съд се води книга за веществените доказателства на електронен и на хартиен носител. В тази книга се съдържа информация за съхраняването на веществените доказателства по наказателни дела и тяхното движение. Веществените доказателства се описват подробно в книгата, като се означават видът, марката, фабричният номер, броят, метражът, теглото и степента на износеност, когато това е от значение.Веществените доказателства, с изключение на парите и другите ценности, се съхраняват от деловодството в специални помещения или обезопасени шкафове и не могат да се ползват за цели извън процеса. Взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите остават за съхранение в съответната полицейска служба, в която са били предадени по време на досъдебното производство. Когато делото се предава от един орган на друг, веществените доказателства се предават заедно с него. Веществените доказателства се проверяват всяка година от комисия, назначена със заповед на административния ръководител. Комисията проверява налице ли са всички веществени доказателства, правилно ли се съхраняват и има ли доказателства, по отношение на които не е направено разпореждане на съда или разпореждането не е изпълнено. Комисията изготвя протокол за проверката, който се съхранява в служба „Съдебно деловодство“ като приложение към книгата за веществени доказателства. Веществените доказателства, за които е разпоредено връщане на собственика или предоставяне на друга институция, се предават с протокол. Аз не виждам как така ще се "изпарят" тия гилзи без да остане някаква следа? Освен ако твоя човек няма контакти на СУПЕР високо ниво просто няма начин ако веднъж са записани, заведени по някакъв номер да излязат от системата безследно.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Пазя приемо-редавателния протокол за гилзата от патрона ,който изтреляха срещу мен предполагам ,че ако се разровят ще намерят и гилзата,но от това няма да излезе нищо. Прокурора тотално е игнорирал ноята жалба и се е произнесъл само по жалбата на стрелеца,като дори номерата под които са заведени моите жалби са сменени!!! На моят екземпляр е №678 ,а в преписката 2441. Веществените доказателства пистолет патрони са върнати на стрелеца.
- herman
- Младши потребител
herman написа:Кои медии? Писах до БТВ до Нова ТВ никой не иска да се занимава с прокуратурата.Всички се страхуват и гледат да са в добри отношения със съдебните власти.
аха, а BBC и CNN какво отговориха ?
имах предвид най-вече "интернет изданията", които никнат през ден ....
- marek972
- Потребител
Едва ли ще има някаква полза от интернет изданията по скоро ще напиша до етичната комисия на ВСС
- herman
- Младши потребител
33 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|