- Дата и час: 20 Ное 2024, 13:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Могат ли да ме съдят за сигнал ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Могат ли да ме съдят за сигнал ?
Нищо подобно. Просто се успокой - не си направил нищо нередно, нито си извършил някакво престъпление.
- neutralen
- Активен потребител
Ники, всеки може да има брат или сестра, за които не знае. Ако не се сещате в кои случаи това е възможно, ще посоча един от тях: извънбрачно дете, за което "законното" семейство не знае. Има и други, по-заплетени възможности. Та: въпросният прокурор може и да не е укрил наследник, възможно е да не е знаел за сестра си.
- rts
- Активен потребител
А аз си мислех, че законите са еднакви за всички, ама май съм се объркал ! Абе много я защитавате тази госпожа. Те са сестри от един брак, от един баща, и от една майка, живяли са в една къща, даже имат и снимки. И ако въпросната госпожа не си спомня , че има починала сестра това означава, че е болна и не трябва да заема този пост! Чакаме да се запознаем с преписката, с която е оправдана.
- niki1975
- Младши потребител
Чакаме чакаме
- niki1975
- Младши потребител
Отказаха да се запознаем с мотивите ! Адвоката каза че това вече може да стане ако бъде заведено дело за набедяване . И си мисля-( А дано ма надали ще има дело за набедяване) И МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТЕМАТА
- niki1975
- Младши потребител
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|