начало

13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС 13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС

Могат ли да ме съдят за сигнал ?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Могат ли да ме съдят за сигнал ?

Мнениеот neutralen » 14 Юли 2013, 00:02

:D Нищо подобно. Просто се успокой - не си направил нищо нередно, нито си извършил някакво престъпление. :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот rts » 18 Юли 2013, 17:48

Ники, всеки може да има брат или сестра, за които не знае. Ако не се сещате в кои случаи това е възможно, ще посоча един от тях: извънбрачно дете, за което "законното" семейство не знае. Има и други, по-заплетени възможности. Та: въпросният прокурор може и да не е укрил наследник, възможно е да не е знаел за сестра си.
rts
Активен потребител

Мнениеот niki1975 » 19 Юли 2013, 09:59

А аз си мислех, че законите са еднакви за всички, ама май съм се объркал ! Абе много я защитавате тази госпожа. Те са сестри от един брак, от един баща, и от една майка, живяли са в една къща, даже имат и снимки. И ако въпросната госпожа не си спомня , че има починала сестра това означава, че е болна и не трябва да заема този пост! Чакаме да се запознаем с преписката, с която е оправдана.
niki1975
Младши потребител

Мнениеот niki1975 » 27 Юли 2013, 00:56

Чакаме чакаме :idea: :lol:
niki1975
Младши потребител

Мнениеот niki1975 » 02 Авг 2013, 15:27

Отказаха да се запознаем с мотивите ! Адвоката каза че това вече може да стане ако бъде заведено дело за набедяване . И си мисля-( А дано ма надали ще има дело за набедяване) И МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТЕМАТА :wink:
niki1975
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право