Здравейте, необходим ми е съвет по следния казус...
Ако непълнолетно момиче в момента ми е споделило ,че когато е била на 14 год. с нея е осъществяван полов контакт от 40г. мъж,като за целта я е водил в друго населено място(в хотел)и след това или я е черпил или е давал някой лев!При подаването на сигнал от моя страна на съответните органи какви би следвало да са последствията за мъжа и момичето?Пропуснах да спомена ,че мъжа е споделял за тези контакти и пред други хора.....Какво се предвижда по НК и след 2-3год давност може ли да се търси наказателна отговорност?
- Дата и час: 20 Ное 2024, 15:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Секс с малолетна!?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Секс с малолетна!?
Била ли е навършила 14 години към момента.
- 1968
- Потребител
При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи
правото е алгоритъм.....
-
nasso_5 - Потребител
nasso_5 написа:При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи
Добре,дядо Стефчо,разбрахме,че сте "ескперт" и по набеждаване...
Дето вика един мой клиент,когото вкар..пардон,защитавах преди време по едно дело,който сега е в затвора за дълго,оплаквайки се,че са пет човека в килията...
Аз го питам какъв е проблема? Пет човека, вярно, са доста хора за едно тясно място(каквото е килията),а той отвръща "Нее,бе,адвокате,вазелина все не стига за мен и Асенчо,пък и ни мий удобно да моля нашите за такива работи като идват на свиждане...
Освен туй,опасно е-много СПИН върлува в килиите,да пази Господ-Мечо даже от тоалетната чиния го хванал-Да бе! -седнал,преди обаче другия преди него да е станал от там.
- svettoslav
- Активен потребител
1968 написа:Била ли е навършила 14 години към момента.
Да била е навършила 14год. ,пък и друго ме притеснява дали ще са необходими доказателства....което трудно ще се набавят сега......
- vasito7400
- Нов потребител
Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?
-
doznanie - Младши потребител
doznanie написа:Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?
Ха познай сега !
П.П. Не вярвам да е за нещо съставомерно
- svettoslav
- Активен потребител
doznanie написа:и доброволно е извършвала деянието
как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...
А за тези на 12-13 г., които раждат деца ?!!! Културни особености на етноса...
- kaloiski
- Младши потребител
kaloiski написа:как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...
Дали?
Един виц се сетих-Двама философи се срещат на улицата,спират се и се гледат.Единият по едно време,с дълбоко замъглен и втренчен в далечината поглед казва : "..Нали" ?
Другият,и той замислен,още по-премислен и задълбочен,след обстоен анализ,отвръща още по-тежко и дълбокомислено:
-"Дали??? "
-А първият,гледайки го,гледайки,почесал дългата си бяла брада,въздъхнал тежко и заключил най подир накрая:
- "..Надали..."
П.П. Иначе,доколкото ми е известно,при подобни случаи почерпката се приема от съда като смекчаващо кревата обстоятелство.
- svettoslav
- Активен потребител
Недоказуема история. Най-много да се обърне срещу Вас после цялата работа, я за неверни обвинения, я за уронване на престижа... и аз мога да кажа, че съм спал с Джолито, ама нали съда иска доказателства
- Xitap
- Младши потребител
светославе, тоя виц май от чалга песента отпреди две години на застарялата Мира го знаеш?
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|