начало

Прокуратурата иска по-тежко обвинение за мъжа, който прегази момче на пешеходна пътека Прокуратурата иска по-тежко обвинение за мъжа, който прегази момче на пешеходна пътека

Секс с малолетна!?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Секс с малолетна!?

Мнениеот vasito7400 » 10 Авг 2012, 22:33

Здравейте, необходим ми е съвет по следния казус...
Ако непълнолетно момиче в момента ми е споделило ,че когато е била на 14 год. с нея е осъществяван полов контакт от 40г. мъж,като за целта я е водил в друго населено място(в хотел)и след това или я е черпил или е давал някой лев!При подаването на сигнал от моя страна на съответните органи какви би следвало да са последствията за мъжа и момичето?Пропуснах да спомена ,че мъжа е споделял за тези контакти и пред други хора.....Какво се предвижда по НК и след 2-3год давност може ли да се търси наказателна отговорност?
vasito7400
Нов потребител

Re: Секс с малолетна!?

Мнениеот 1968 » 12 Авг 2012, 12:57

Била ли е навършила 14 години към момента.
1968
Потребител

Мнениеот nasso_5 » 12 Авг 2012, 13:34

При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи :D
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Мнениеот svettoslav » 13 Авг 2012, 20:33

nasso_5 написа:При подаден сигнал от страна на питащия съществува и друг вариант ,НАБЕЖДАВАНЕ,...Нека не забравяме ,че актуализацията на законите изостават от живота и биологическата необходимост...Все пак правосъдието е консервативно,а НИЕ широко скроени българи :D

Добре,дядо Стефчо,разбрахме,че сте "ескперт" и по набеждаване...

Дето вика един мой клиент,когото вкар..пардон,защитавах преди време по едно дело,който сега е в затвора за дълго,оплаквайки се,че са пет човека в килията...
Аз го питам какъв е проблема? Пет човека, вярно, са доста хора за едно тясно място(каквото е килията),а той отвръща "Нее,бе,адвокате,вазелина все не стига за мен и Асенчо,пък и ни мий удобно да моля нашите за такива работи като идват на свиждане...
Освен туй,опасно е-много СПИН върлува в килиите,да пази Господ-Мечо даже от тоалетната чиния го хванал-Да бе! :? :shock: -седнал,преди обаче другия преди него да е станал от там. :(
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот vasito7400 » 15 Авг 2012, 12:08

1968 написа:Била ли е навършила 14 години към момента.

Да била е навършила 14год. ,пък и друго ме притеснява дали ще са необходими доказателства....което трудно ще се набавят сега......
vasito7400
Нов потребител

Мнениеот doznanie » 16 Сеп 2012, 00:41

Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?
Аватар
doznanie
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 17 Сеп 2012, 19:40

doznanie написа:Щом има навършени 14г. и доброволно е извършвала деянието, ти за какво плачеш?

Ха познай сега ! :lol:

П.П. Не вярвам да е за нещо съставомерно 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот kaloiski » 08 Ное 2012, 11:12

doznanie написа:и доброволно е извършвала деянието

как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...
А за тези на 12-13 г., които раждат деца ?!!! Културни особености на етноса...
kaloiski
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 08 Ное 2012, 16:32

kaloiski написа:как доброволно, нали я черпил?!! Тя затова е отишла, не заради "деянието" ...

Дали?

Един виц се сетих-Двама философи се срещат на улицата,спират се и се гледат.Единият по едно време,с дълбоко замъглен и втренчен в далечината поглед казва : "..Нали" ? :? :?: :? :?:
Другият,и той замислен,още по-премислен и задълбочен,след обстоен анализ,отвръща още по-тежко и дълбокомислено:
-"Дали??? " :oops: :? :roll: :?
-А първият,гледайки го,гледайки,почесал дългата си бяла брада,въздъхнал тежко и заключил най подир накрая:
- "..Надали..." :idea: :| :idea: :!: :?: :!:

П.П. Иначе,доколкото ми е известно,при подобни случаи почерпката се приема от съда като смекчаващо кревата обстоятелство. 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот Xitap » 27 Ное 2012, 13:49

Недоказуема история. Най-много да се обърне срещу Вас после цялата работа, я за неверни обвинения, я за уронване на престижа... и аз мога да кажа, че съм спал с Джолито, ама нали съда иска доказателства :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот votpuska » 28 Ное 2012, 21:37

светославе, тоя виц май от чалга песента отпреди две години на застарялата Мира го знаеш? :D :D :D
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Наказателно право