Здравейте значи аз съм държавен служител и искам да споделя с вас един проблем.Та значи става въпрос за едно дело срещу мен за лъжесвидетелстване наказателно заведено срещу мен от прокуратурата .Да обесня по накратко става въпрос за един имот,в който живееха баба ми дядо ми и вуйчо ми (за него той беше алкохолик продаваше всичко от него пиеше постоянно и изчезваше за цели месеци) след смърта на баба 1996г и дядо ми 1991г брат ми започна да се грижи за имота заключи стаите да не се разпродава каквото беше останало вече ,започна да обработва двора гледаше животинки и т.н.животинки.
През 2006г. аз и още двама станахме свидетели пред нотариус,че брат ми е владеел имота повече от 10год. грижел се е за него и го е стопанисвал, а вуйчо ми ние го хранехме ,когато го виждахме де той почина през 2004г след като станах свидетел на брат ми аз и другите двама свидетели придобихме нотариален акт и после брат ми продаде къщата.Братовчед ми завежда дело срещу брат ми гражданско ,с което иска разваляне на нотариален акт и половината от имота(братовчед ми е син на вуйчо ми разведен е и той( братовчед ми) не го е поглеждал от малък, и макар,че не знае къде се намира къщата .Така започва се дело наказателно срещу мен и гражданско срещу брат ми,което брачеда иска половината от имот и разваляне на нот.акт. Намирам аз трима комшии на имота(адвоката толкова искаше) които да кажат,че брат ми е ходил там всеки ден и т.н.
Резултата първа истанция печелим и наказателно и гражданско! Значи минаваме на втора истанция ,защото прокуратурата обжалваше решението на съда,а братовчед ми обжалва и гражданското втора истанция печелим и двете дела като на моето( наказателното) пише РЕШЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ гражданското ( братовчеда ми пак обжалва на трета и последна истанция)отива на ВКС и там го печели брат ми от тука аз решавам да съдя прокоратурата на Р.България за нанесени морални щети и да си върне парите,които съм потрошил по адвокати и т.н. нервите никой нема да ми върне ДА ама НЕ както се казва, след като завеждам иск срещу прокоратурата получавам следното цитирам-
ИСКАНЕ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО е тук вече да се смее ли човек да реве ли явно съм голям престъпник щом се занимават толкова с мен, прокуратурата да я съдиш явно не можеш само тя може да те съди в нашата мила държавичка така излиза
Спирам вече да пиша ,че стана много дълго ето това се случва с мен явно до пенсия ще съм ПОДСЪДИМ !!!(ако ВКС реши да го възобнови)
- Дата и час: 20 Ное 2024, 15:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дело за лъжесвидетелстване
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Дело за лъжесвидетелстване
Доста дългичък пост. Ако е вярно написаното, би следвало да е бил подсъдим и делото да е преминало през инстанциите и сега да остава произнасяне на ВКС по искането за възобновяване.
- nk7702n
- Старши потребител
да беше минало през всички истанции и беше преключило ама сега до колкото ми обесниха ВКС в открито заседание ще реши дали да го възобнови или не
- super_mario
- Нов потребител
super_mario написа:да беше минало през всички истанции и беше преключило ама сега до колкото ми обесниха ВКС в открито заседание ще реши дали да го възобнови или не
Трябва да има сериозни основания, за да се възобнови делото. Това, че е направено искане, не означава, че ще бъде уважено от съда.
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:super_mario написа:да беше минало през всички истанции и беше преключило ама сега до колкото ми обесниха ВКС в открито заседание ще реши дали да го възобнови или не
Трябва да има сериозни основания, за да се възобнови делото. Това, че е направено искане, не означава, че ще бъде уважено от съда.
до колкото ми е казал моя адвокат да трябва или да има нови доказателства или нещо ново по делото ,а то няма нищо ново просто главния пкорурор си смуче от пръстите причини за да иска връщане на делото .Да зная,че може да не му уважат молбата ама все пак да не забравяме,че това е главния прокурор може съдиите от ВКС да клекнат пред него
- super_mario
- Нов потребител
Съдиите по принцип често приклякват пред такива лица. Трябвало е да изчакаш поне 6 месеца преди да заведеш делото срещу прокуратурата.super_mario написа:може съдиите от ВКС да клекнат пред него
- kaloiski
- Младши потребител
ми адвоката ми каза,че до шест месеца може да заведем дело
а сега ми дойде на ума нещо след като Борис Велчев вече е във ВКС това не е ли конфликт на интересни вече ,защото искането му е именно до ВКС
а сега ми дойде на ума нещо след като Борис Велчев вече е във ВКС това не е ли конфликт на интересни вече ,защото искането му е именно до ВКС
- super_mario
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|