- Дата и час: 20 Ное 2024, 17:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля някой да ми отговори на въпроса..
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля някой да ми отговори на въпроса..
Историята ми е следната... Спряха ме с 1.3 промила и присъдата ми е 8 месеца без книжка и 8 месеца на пробация.Края на август ми изтича присъдата и въпроса ми е какви документи и как трябва да процедирам ,че да си я взема възможно най бързо без никакви ослужнения ? Мерси предварително
- king0f
- Нов потребител
Re: Моля някой да ми отговори на въпроса..
king0f написа:Историята ми е следната... Спряха ме с 1.3 промила и присъдата ми е 8 месеца без книжка и 8 месеца на пробация.Края на август ми изтича присъдата и въпроса ми е какви документи и как трябва да процедирам ,че да си я взема възможно най бързо без никакви УслОжнения ? Мерси предварително
С препис от решението, присъдата, определение за одобряване на споразумение и в КАТ. Там ще ви укажат при кого, кой лекар, да минете преглед за психологическа годност за водач ( заплаща се) , и след като го вземете се връщате с документа в КАТ, за да подадете заявление за връщане на отнето СУМПС.
- Гост.
- Старши потребител
Последна промяна doc03 на 19 Яну 2013, 23:41, променена общо 1 път
-
Djidzafka - Потребител
......Още един който е симпатичен когато се усмихва.
какъв ти е проблема?
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|