- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАТАСТРОФА
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
КАТАСТРОФА
Здравейте, уважаеми - учасник съм в катастрофа, но не съм виновен, обаче не спрях на местопроишествието и сега ме съдят за и ме вадят виновен. веднага след проишествието кат ми написаха акт но не ми взеха проба за алкохол. Помогнете ми ако можете със съвет.
- p-prodanov
- Нов потребител
Re: КАТАСТРОФА
"Веднага след произшествието" какво означава? На следващата пряка или на другия ден? Не че има някакво значение - щом не сте останали на произшествието, значи е имало какво да криете ... това е логиката на полицая.
А и какво пише в акта? За какво е съставен - за това че не сте останали на мястото, или за причиняването на катастрофата?
А и какво пише в акта? За какво е съставен - за това че не сте останали на мястото, или за причиняването на катастрофата?
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
еми за това, че не съм останал на местопролишествието и не съм уведомил органите на реда
- p-prodanov
- Нов потребител
Посети адвокат, той ще види акта, ще Ви поразпита, ще си изясни случая и ще Ви даде съвет. Не можем от лаконични изречения да добием вярна представа за случилото се и поради това и не можем да дадем качествен съвет.
- rama
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|