начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

Бившия ми работодател ме заплашва

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Бившия ми работодател ме заплашва

Мнениеот svettoslav » 27 Дек 2011, 22:24

poli_g написа:За твое съжаление никъде няма да ходя- поне докато не се убедя, че си собственик на сайта ( много несигурно събитие, но бъдещето е непредсказуемо).

Някои предпочитат да зяпат продължението на гръбначния стълб на колеги в с.з., срещу които печеля дела, а други ( визирам себе си отново) да четат споделени мисли на юристи.
Всеки с предпочитанията си, но аз не се бъркам неуместно в твоите.

Поздръвления! Е да не искаш да кажеш,че въпросният колега още практикува.Преди около 2-3м. поговорих с него,уж каза,че не води дела,да не си се явявала по-рано? Или по-късно?
Е няма значение,в крайна сметка така ли е,бе маааму стара,добре ли го върти..ъъъ така,де гръбначния стълб?Или е само слух.Но те поздравявам за успеха.Аз ,за съжаление,не съм се срещал с него досега,но щом пак е почнал.... :) май ще следва по-сериозно да се подготвяме.
И значи викаш,смачка му фасона,а? Хи хи,знаех си аз,че все ще дойде ден,дето накой ще го подреди ...хи хи,как се радвам самоооооо :twisted:

П.П.Имам билки иначе,при мен дава отражение,ако наистина смяташ мненията да ги правиш докъм 30 000 до края на 2010г. Нямя лошо,но все пак се прегледай,за всеки случай.Притеснявам се,все за това говорят по телевизията.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот yordanov_hs » 27 Дек 2011, 23:34

Е, най-после раздвижване в този форум!
Ама че работодател, предизвика необуздан спам и откровения! :D
Наздраве на всички и не ви ли стигат останалите битки, че да кръстосвате шпаги тук отново, в часовете за почивка?
Но дано остане в старата година и оставим всичко зад гърба си.
Продължението на гръбначния винаги е будел интерес нескрит!
yordanov_hs
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 28 Дек 2011, 00:00

Ей,Йорданов,ти сега,тука,усул,усул,май се опитваш да наливаш вазелин в огъня,а ? :lol: Ах,тиииии,копеле мръсно :lol:
Това,че ние с колегите дискутираме неща от живота и привидно се закачаме, изобщо не трябва да заблуждава никого.Аз,например,ги обичам и тримата,да ,бе,сериозно.Пък и ние отвреме навреме така разпускаме,пък дори и случайно по даден въпрос да липсва така желаното от всички единомислие,то ние отново,макар и по по-особен начин стигаме до желания резултат,а най-накрая отново се сдобряваме и решаваме пак заедно сложните(като далечния космос),заплетени(като селската Ви ограда на село) и засукани(като цицата на баба ти), казуси. :)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 28 Дек 2011, 00:08

svettoslav написа:Ей,Йорданов,ти сега,тука,усул,усул,май се опитваш да наливаш вазелин в огъня,а ? :lol: Ах,тиииии,копеле мръсно :lol:
Това,че ние с колегите дискутираме неща от живота и привидно се закачаме, изобщо не трябва да заблуждава никого.Аз,например,ги обичам и тримата,да ,бе,сериозно.Пък и ние отвреме навреме така разпускаме,пък дори и случайно по даден въпрос да липсва така желаното от всички единомислие,то ние отново,макар и по по-особен начин стигаме до желания резултат,а най-накрая отново се сдобряваме и решаваме пак заедно сложните(като далечния космос),заплетени(като селската Ви ограда на село) и засукани(като цицата на баба ти), казуси. :)

Стига бе, Светославе, сега пък излезна, че се обичаме ,така ли? :roll: И за какво бяха тия обиди и нападки тогава?
Последна промяна nk7702n на 28 Дек 2011, 01:06, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 28 Дек 2011, 00:13

Е как за какво? Тая трева в плевнята кой ще я пуши?Магарето половината вече я изяде и обикаля селото в несвяст... А,сега,видя,като праснах и аз една лула кво става наоколо,какъв майтап става,а? :lol:
svettoslav
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право