- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Установени са финансови нарушения във фирмата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Установени са финансови нарушения във фирмата
Моля Ви за съвет!Установени са финансови нарушения във фирмата ,в която работя!Шефът ми иска да подпиша запис на заповед,на която да не слага дата за падеж,тъй като му е ясно че парите не могат да се върнат дори и да сме в ход на досъдебно, дело,присъди и т.н.Питането ми е:Може ли записната заповед да ме спре да работя в чужбина,като това всъщност е начина да върна сумата!?
- diesto
- Нов потребител
Re: Установени са финансови нарушения във фирмата
Не е съвсем ясно, но записът на заповед не Ви ограничава пътуването.
Иначе това е практика, да не се се слага падеж, но пък можете да доказвате със свидетели обратното.
Иначе това е практика, да не се се слага падеж, но пък можете да доказвате със свидетели обратното.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Не е съвсем ясно, но записът на заповед не Ви ограничава пътуването.
Не ми стана ясно...кое е обратното,което мога да докажа със свидетели?Благодаря:)
- diesto
- Нов потребител
Че е бил андидатиран падежа, че не е имало такава дата при съставянето му и има добавена дата.
Впрочем това не е от съществено значение.
Впрочем това не е от съществено значение.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
шефът ми иска да му подпиша записна заповед и да заложа някакво имущество,има ли право?
- diesto
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|