начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

Установени са финансови нарушения във фирмата

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Установени са финансови нарушения във фирмата

Мнениеот diesto » 21 Дек 2011, 11:12

Моля Ви за съвет!Установени са финансови нарушения във фирмата ,в която работя!Шефът ми иска да подпиша запис на заповед,на която да не слага дата за падеж,тъй като му е ясно че парите не могат да се върнат дори и да сме в ход на досъдебно, дело,присъди и т.н.Питането ми е:Може ли записната заповед да ме спре да работя в чужбина,като това всъщност е начина да върна сумата!?
diesto
Нов потребител

Re: Установени са финансови нарушения във фирмата

Мнениеот ivan_lawyer » 21 Дек 2011, 18:25

Не е съвсем ясно, но записът на заповед не Ви ограничава пътуването.

Иначе това е практика, да не се се слага падеж, но пък можете да доказвате със свидетели обратното.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот diesto » 21 Дек 2011, 19:27

ivan_lawyer написа:Не е съвсем ясно, но записът на заповед не Ви ограничава пътуването.

Иначе това е практика, да не се се слага падеж, но пък можете да доказвате със свидетели обратното.

Не ми стана ясно...кое е обратното,което мога да докажа със свидетели?Благодаря:)
diesto
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 21 Дек 2011, 20:02

Че е бил андидатиран падежа, че не е имало такава дата при съставянето му и има добавена дата.

Впрочем това не е от съществено значение.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот diesto » 20 Яну 2012, 18:38

шефът ми иска да му подпиша записна заповед и да заложа някакво имущество,има ли право?
diesto
Нов потребител

Назад към Наказателно право