начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Какво предлага закона

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво предлага закона

Мнениеот kolevast » 03 Дек 2011, 11:29

Пабота на 4 /четири часа/,имам трудов договор,но очаквам да бъда съкратена поради свиване на обема на работа,при тези условия аз нямам право да се регистрирам и на трудовата борса,ще ми останат броени месеци до навършване на 60 год., без трудов и осигурителен стаж,имам ли право сама да внасям осигуровки и под каква форма.
С уважение;Стоилка Колева
kolevast
Нов потребител

Re: Какво предлага закона

Мнениеот dommo1 » 23 Яну 2012, 01:16

ако не ви достига осигурителен стаж за пенсия и сте висшистка, може да си купите такъв за времето на следването - като си платите осигуровките.. иначе може да се самоосигурявате, но трябва да имате участие в някое дружество или да се регистрирате като лице, упражняващо свободна професия...
dommo1
Младши потребител

Назад към Осигурително право