Здравейте,
Нов съм във форума и пиша за първи път, но бих искал да попитам за компетентно мнение по следния случай. Днес имах пререкание с двама души относно парко място в квартала, в който живея. Двамата бяха много агресивно настроени и имаше и наченки на физическа саморазправа от срана на единия, но не се стигна до такава. Аз бях и с баща ми. Обадих се на полицията и през това време имаше заплахи от страна на единия човек. Когато дойде полицията им обясних случая и ни взеха личните карти на всички, но аз искам да подам жалба за да има предупреждение към този човек, че са предприети някакви законови мерки относно защитата ми. Когато попитах полицая ми обясни, че в жалбата трябвало да пиша "срещу неизвестен извършител". Въпросът ми е, ще има ли ефект от такава жалба? Баща ми е свидетел за отправените към мен заплахи, но ми се струва, че цялата работа е доста несериозна, защото полицаите не ни караха да пишем обяснения и не знам дори как го протоколираха съответното повикване и оплакване.
Благодаря ви предварително!
Симеон
- Дата и час: 20 Ное 2024, 19:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба - заплаха - консултация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|