eliana написа:От полицията винаги трябва да се бяга по здравословни причини......невинен или виновен ....и още повече ако си невинен.
На 100 % съгласна.
|
|
eliana написа:От полицията винаги трябва да се бяга по здравословни причини......невинен или виновен ....и още повече ако си невинен.
Neli654 написа:Привет и от мен.
Много се радвам,че закриха ''милиционерската'' школа за прости полицаЙ .Н
marek972 написа:Neli654 написа:Привет и от мен.
марш обратно в училище
Neli654 написа:А аз пък се обзалагам че не е имало нито нещо крадено, нито наркотици.И на 100г. да си пак ще бягаш от провинциалистите с ''фуражки''.Бог да пази държавата.
Neli654 написа:eliana написа:От полицията винаги трябва да се бяга по здравословни причини......невинен или виновен ....и още повече ако си невинен.
На 100 % съгласна.
glubomirov написа:marek972 написа:Neli654 написа:Привет и от мен.
марш обратно в училище
Не си прав да връщаш в училище !
..... то щом министърА е прост, съответно и полицаЙте ш,са такива....
Щото и темичката стана малко.... "... една жена на опашката каза ...."Neli654 написа:А аз пък се обзалагам че не е имало нито нещо крадено, нито наркотици.И на 100г. да си пак ще бягаш от провинциалистите с ''фуражки''.Бог да пази държавата.
...... да, бог да пази, ...... от новоизлюпени столичани. Ама - на Ви сега Желю Желев
Neli654 написа: да само само за сведение у-ще съм завършила много преди теб г-н пазителю а що се отнася до местоживеенето съм в столицата г-н селянино от многооо многооо отдавна
glubomirov написа:..... то щом министърА е прост, съответно и полицаЙте ш,са такива....
Щото и темичката стана малко.... "... една жена на опашката каза ...."
................
...... да, бог да пази, ...... от новоизлюпени столичани. Ама - на Ви сега Желю Желев
svettoslav написа:glubomirov написа:..... то щом министърА е прост, съответно и полицаЙте ш,са такива....
Щото и темичката стана малко.... "... една жена на опашката каза ...."
................
И какво изобщо значи това? Има доста прости хора в МВР.Министърът не е прост,никак даже,въпреки изцепчиците си понякога(те винаги съпътстват явната борба с орг.престъпност и силното желание да бъде надвита) и въпреки "СИРЕНЕТО" на някои "богати" духом(както се изказва един образ тук),които са го измислили.
И образованието що за критерий за обща култура и възпитание на човека може да бъде!?
Знаеш ли колко прости и нагли колеги юристи има?
svettoslav написа:България чака такъв министър от 20г..Тя чака също тъпаците от МВР да се махнат оттам.
В МВР трябва да работят само хора с висше образование. В БГ има достатъчно такива.
ivan_lawyer написа:Аз съм мнение, да не се удря човек (мъж или още повече жена), освен при екстремални ситуации.
Мога да ти дам гаранция, че за една вечер в градските дискотеки се пребиват ( не удрят, пребиват ) повече хора, отколкото биват незаконно удряни в полицията.
nk7702n написа:Не мога да правя статистики, ама наскоро участвах в един мил разговор : Полицаят към подзащитния ми : " Скоро ще получиш безплатен обяд или вечеря по DHL", аз се обръщам към полицая и му казвам: " Надявам се в бъдеще да нямате повече проблеми с него!", а той ми отговаря троснато : " Напротив, ще си имаме проблеми с него цял живот!"
И колегата му с усмивка / защото видя, че се понамръщих леко /, добавя : " Тъкмо и за Вас ще има работа!"
kuzdov написа:nk7702n написа:Не мога да правя статистики, ама наскоро участвах в един мил разговор : Полицаят към подзащитния ми : " Скоро ще получиш безплатен обяд или вечеря по DHL", аз се обръщам към полицая и му казвам: " Надявам се в бъдеще да нямате повече проблеми с него!", а той ми отговаря троснато : " Напротив, ще си имаме проблеми с него цял живот!"
И колегата му с усмивка / защото видя, че се понамръщих леко /, добавя : " Тъкмо и за Вас ще има работа!"
Наистина е много мила и идилична картинка, когато някой ти обяснява как човек с 80+ регистрации и няколко ефективни присъди не е проблемна личност и не бива да се очакват ядове с него в бъдеще .... Не знам дали защитавания от теб е такъв, ама изглежда доста смешно отстрани.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 73 госта