начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

жалба за злоупотреба !?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

жалба за злоупотреба !?

Мнениеот cipio » 09 Сеп 2011, 11:56

Здравейте,

работя в дъжална институция и директорът ни направи около 6 000 лв. НЕцелесъобразен и НЕзаконен разход.
Искам да пусна жалба, не незнам точно до къде.
Мисля че съдебната палата и икономицеска полиция са хората, които трябва да съзирам, но не съм сигурен.

Може ли да ми помогнете, да ми кажете къде се подават жалбите и имат ли определен образец, защото в Инспекцията по труда си имаха собствени образци и не ми приеха първият път жалбата.

Предварително Ви благодаря за отделеното време и помощ.
Лек ден!
cipio
Нов потребител

Re: жалба за злоупотреба !?

Мнениеот kuzdov » 09 Сеп 2011, 14:52

Като ти гледам правописа силно се съмнявам, че можеш да определиш кое е нецелесъобразно и незаконно :roll: ... Но щом си такъв съвестен гражданин и служител, можеш да отделиш някой лев и да си направиш консултация с адвокат. Защото ако се окаже, че грешиш може да изгориш с доста повече, без да вземаме под внимание уволнението :wink: .
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Re: жалба за злоупотреба !?

Мнениеот nk7702n » 09 Сеп 2011, 17:35

kuzdov написа:Като ти гледам правописа силно се съмнявам, че можеш да определиш кое е нецелесъобразно и незаконно :roll: ... Но щом си такъв съвестен гражданин и служител, можеш да отделиш някой лев и да си направиш консултация с адвокат. Защото ако се окаже, че грешиш може да изгориш с доста повече, без да вземаме под внимание уволнението :wink: .

Аз предлагам човекът да пробва да "съзира" Сметната палата или Икономическа полиция, пък ако не успее - да се обърне към колега адвокат. :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Наказателно право