Моля за помощ! Искам да знам какви са вариантите и какво трябва да направим. Съпруга ми е шофирал мотор пиян, без каска, возил е негов колега. Задържан е от полицията за 24ч., написали са му акт- нетрезво състояние, без талон/изтече друг акт за неплатена гражданска отговорност/, изтекла гражданска отговорност на мотора. Има предишни актове за шофиране в нетрезво състояние, но не е задържан/единия пред 5г., другия преди 3г./. Завели са дело - не са го съдили по бързата процедура. Моля, който има възможност да напише какви са вероятните последствия и трябва ли ни адвокат, понеже сме в затруднено положение. Благодаря предварително на отзовалите се!
Нарушени доколкото мога да прочета са чл5,ал.2,т.3, чл.137е, чл 157., ал.6, чл.100,ал.1, т.3 ЗдвП
Пуснала съм темата и във Форум Взаимопомощ.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за помощ!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|