Здравейте,
спешно търся адвокат по наказателно право. Наложиха ми МН парична гаранция, обжалвах, но не приеха обжалването. Аз не можах да набавя парите и сега съм под домашен арест. Имам нужда от адвокат, да ми помогне за промяна на мярката.
Предварително благодаря на всички, които се отзоват с инфо.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
адвокат спешно
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: адвокат спешно
Дори някой и да има желание, няма как да ти помогне. Кажи поне в кой град е делото.
- rama
- Потребител
Не че нещо, но щом нямате пари за паричната гаранция, как ще платите на адвоката си.
- donchev
- Потребител
Делото е в Ихтиман. Гаранцията беше 5000лв., обжалвах, но не приеха и понеже не намерих толкова пари, смениха МН. Сега в понеделник имам среща с една адвокатка, да видим дали ще измисли нещо, но като чета тука май ще е доста трудна работа.
На всичко отгоре се оказва и че в определението на съда има много грешки - името ми е сбъркано почти навсякъде и други неточности.
На всичко отгоре се оказва и че в определението на съда има много грешки - името ми е сбъркано почти навсякъде и други неточности.
- jalkata
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|