Здравейте, търся адвокат от Бургас с опит в делата за шофиране в нетрезво състояние.
Нямам съставяни актове до сега,дрегерът показа 1.6,ако някой има опит ще съм благодарен да сподели какви са последствията.До колкото разбрах,наказанието е без книжка от 3 мес. до 1 год. и пробация(според мен е за предпочитане пред условна присъда) от 6 мес. до 3 год.
Благодаря предварително !
- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокат за шофиране в нетрезво състояние
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Адвокат за шофиране в нетрезво състояние
Наказанието е лишаване от свобода до 1г. , а това дали ще бъде условно наказание или пробация, както и размерът на наказанието зависят от действията на адвоката по делото.
- nk7702n
- Старши потребител
Някой знае ли колко време е наказанието за лишаване от шоф. книжка ?
- mapioo
- Нов потребител
Да се включа, че ми писна от дисциплинарни уволнения, та:
Наказанието по 343г, вр. чл.37, ал.1, т.7 от НК зависи:
1. От негово величество - крал на лявото крило(наблюдаващия прокурор),
2. От адвокатът ти( десен бек /нищо не отбирам от футбол/).
Може с дружни усилия 1 и 2 да докарат нещата и до минимума, който е 6м.( това, като че ли опровергава твърдението ти за разбиране, че "наказанието е без книжка от 3 мес. до 1 год" ), ама надали- навярно колица ще е на трупчета в рамките на 8м.
Всъщност, горното е само ветропоказател- всяка губерния си има правила на играта, а рамката е доста разтеглива, но има добра новина- чл. 59, ал.4 НК работи за теб( като гледам до одобряване на споразумението може да се изтекли поне два месеца- ако не си хитрувал).
Сериозно и не като адвокат, а като човече, че много се отплеснах- поровете се из нета, гледайте новините( съгласна съм, че са стресиращи)- страната ни е "богата" със смъртни случаи в следствие на ПТП.
И си отговорете- струва ли си?
Наказанието по 343г, вр. чл.37, ал.1, т.7 от НК зависи:
1. От негово величество - крал на лявото крило(наблюдаващия прокурор),
2. От адвокатът ти( десен бек /нищо не отбирам от футбол/).
Може с дружни усилия 1 и 2 да докарат нещата и до минимума, който е 6м.( това, като че ли опровергава твърдението ти за разбиране, че "наказанието е без книжка от 3 мес. до 1 год" ), ама надали- навярно колица ще е на трупчета в рамките на 8м.
Всъщност, горното е само ветропоказател- всяка губерния си има правила на играта, а рамката е доста разтеглива, но има добра новина- чл. 59, ал.4 НК работи за теб( като гледам до одобряване на споразумението може да се изтекли поне два месеца- ако не си хитрувал).
Сериозно и не като адвокат, а като човече, че много се отплеснах- поровете се из нета, гледайте новините( съгласна съм, че са стресиращи)- страната ни е "богата" със смъртни случаи в следствие на ПТП.
И си отговорете- струва ли си?
- Гост.
- Старши потребител
Нещата в случаите, които аз съм виждал седят по следния начин:
1. Условна присъда и по-малко лишаване от право на управление.
2. Пробация и близко до максималното лишаване от право на управеление.
Вторият случай е за предпочитане. Също така, нямам си и идея как колят и бесят в Бургас. Изводът е един, да не се качваш да караш пиян. Този път само са те хванали, следващият може да има последици...
1. Условна присъда и по-малко лишаване от право на управление.
2. Пробация и близко до максималното лишаване от право на управеление.
Вторият случай е за предпочитане. Също така, нямам си и идея как колят и бесят в Бургас. Изводът е един, да не се качваш да караш пиян. Този път само са те хванали, следващият може да има последици...
- FlaSk4o
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|