- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам завършено дело защо нямам изпълнителен лист
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Имам завършено дело защо нямам изпълнителен лист
Имам завършено дело по 194 и трябва да платя разноски по делото 40лв,защо нямам изпалнителен лист,кои трябва да ми даде този изпълнителен лист.И къде се плаща тези 40лв в НАП или?От тогава е минало една година да чакам ли изпълнителния лист или да платя направо в НАП.Предварително Ви благодря.Лиза
- jorana
- Младши потребител
Re: Имам завършено дело защо нямам изпълнителен лист
Къде го търсите този ИЛ? Направихте ли си справка по номера на делото?
- nk7702n
- Старши потребител
Звъннах по тел в съда и жената ми каза,че го е пуснала ИЛ в града където живея в НАП ,ако не бъркам да плащам или да го чакам да дойде ИЛ.На друго място справка не съм правила Благодаря
- jorana
- Младши потребител
Ами, щом е така, значи като отидете в НАП с лична карта можете да си направите справка за образувани срещу Вас изпълнителни дела, дължими суми и т.н. и да решите дали и кога да плащате.
- nk7702n
- Старши потребител
Да Благодаря Ви за отговора.Искам да попитам ако изчакам ИЛ в къщи ли ще ми го донесът или си седи в НАП и трябва да направя това което ми казахте.Малко задавам може би по така жъпроси но въобще не съм запозната
- jorana
- Младши потребител
Не тече фатален процес, а процедура.
Може да платите директно по сметка НАП.
Просто уточнение, разговор с НАП е решение.
Може да платите директно по сметка НАП.
Просто уточнение, разговор с НАП е решение.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Да благодаря на всички които ми отговориха.А това че съм закъсняла една година има голями лихфи Толкова съм некомпетентна но никъде не намерих отг......
- jorana
- Младши потребител
Не е фатално нищо.
Според закона има лихви.
Според закона има лихви.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|