начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

даите ми съвет

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

даите ми съвет

Мнениеот dinko84 » 10 Авг 2011, 16:23

осъдиха ме на 29.08.2009г на 1година и 11месеца условно със 3 години изпитателен срок ,искам да попитам нали първо почва изпитателния срок в моя случеи през изпитателния срок 3години ако не направя нещо няма да лежа ,след това дори и да направя нещо се отървам от условното като съм изтърпял изпитателния срок.Даитеми съвет и за реабилитация има един чл. че ако през изпитателния срок ако неси направел нищо при моя случеи трябва на 3тата година даме реаберитират члена е чл.86 (1) Т.1 ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
dinko84
Нов потребител

Re: даите ми съвет

Мнениеот eliana » 10 Авг 2011, 17:18

Сам си си отговорил и на двата въпроса. така е както го мислиш. :)
eliana
Потребител

Назад към Наказателно право