начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

Помогнете ми моля ви

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помогнете ми моля ви

Мнениеот tinika83 » 02 Авг 2011, 16:51

Здравейте мъжа ми има иск и вече 5г от както е излязал и продължават да го търсят и неможем да си купим жилище на наше име за да не ни го вземат можем ли да пишем на децата или пак ще ни го вземат.Моля ви да акоможе някои да ни даде съвет ,че на колкото адвокати отидем всеки различно казва.
tinika83
Нов потребител

Re: Помогнете ми моля ви

Мнениеот glubomirov » 02 Авг 2011, 18:23

Мнооооого варианти.....
Има и чисти хитринки :P
Но е важно дали ще купувате в брой, с кредит, с ипотечен кредит, пълнолетни ли са децата.... и т.н.
glubomirov
Потребител

Мнениеот tinika83 » 03 Авг 2011, 09:43

Ще копуваме в брой и децата неса пълнолетни единия е на 5 другия на 3г а ни имаме брак и казаха ми че нестава на мое име.Има ли вариант да е на мен или на децата също така дали може да е ма мъжа ми примерно с дарение ако се направи.Искам да си купим жилище и да знам със сигурнос че няма да ми я вземат по някакъв начини да остана без къща. :(
tinika83
Нов потребител

Мнениеот dterziev » 09 Авг 2011, 13:12

Не знам дали в случая ще мине номера, но едни познати имаха подобен проблем и се разведоха по сметка :)
Живеят си заедно, както преди, само дето се водят разведени, и пишат нещата на името на жената.
dterziev
Младши потребител

Назад към Наказателно право