- Дата и час: 19 Ное 2024, 23:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Болничен по време на бременност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Болничен по време на бременност
Здравейте,аз съм бременна в 4 месец и от 18 април 2011 до 31 май 2011 бях в болничен,през август отново ще изляза болничен до края на бременността,осигуряват ме на 300 лева,искам да ви попитам дали знаете,има ли значение че съм била в болничен,че е с прекъсване и ще се отрази ли после на обезщетението за майчинство.Казаха ми че майчинството ще е на база парите от болничните,а не на 300 лева,ако е така аз нямам избор работата ми е такава че не мога да работя по това време,доктора не може да ми дава непрекъснат болничен....Моля пишете,ако знаете нещо
- lazarinka
- Нов потребител
Re: Болничен по време на бременност
За съжаление ще се отрази, но майчинството ви няма да се изчислява на базата парите от болничните, защото те са обезщетение, а не доход. Ще се вземе предвид доходът ви за последните 18 месеца, предхождащи причината за неработоспособността.
- dessys
- Потребител
А как може човек да е в две остъствия едновременно - имам предвид, че ако си в болнични би следвало да се прекъсне майчинството, или бъркам?
- markitanet
- Младши потребител
Не майчинството, а болничните не важат...
- dessys
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|