начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

детски надбавки

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

детски надбавки

Мнениеот иво » 05 Ное 2001, 06:29

Имам две деца,и аз получавам детските надбавки,защото жена ми не работи.Едва днес забелязах, че от Януари 2001 г. са ми ги спрели.Какво трябва да направя, за да ми ги изплатят? Благодаря Ви предварително
иво

RE: детски надбавки

Мнениеот Детегледачка » 08 Ное 2001, 12:44

Да попълните декларация за получаване на детски надбавки - може да се купи от книжарница, да я представите в предприятието, в което работите, а също така да представите служебна бележка от предприятието на съпругата Ви, че последната не получава детски надбавки. Ако съпругата Ви не работи, се представя декларация, подписана от нея, вместо служебна бележка.
Детегледачка

Назад към Семейни казуси