- Дата и час: 19 Ное 2024, 23:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дайте ми съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Дайте ми съвет
Ще запо4на по-отдале4е-жилището,в което живеем с мъжа ми и детето ми беше на свекъра ми,но той без наше знание го заложил,ние разбрахме за това твърде късно,когато ве4е беше на публи4на продан,тъй като вси4ки документи са пристигали при свекъра ми-на село.Времето ни притискаше,за това се доверихме на 4овек,който ни даде парите на лихва,но каза,4е не вярва на договорни ипотеки,за това поиска апартамента да се прехвърли на негово име-това се слу4и преди около 5 месеца.Ние си живеем в апартамента,намерили сме си купува4и,за да му жърнем парите,такава бе6е уговорката-да продадем апартамента,но сега този 4овек иска пове4е пари-ипотеката беше на стоиност 32000лв.,прехвърлянето около 3000лв,той казва,4е ни трупа лихвата,която е 7 процента върху 40000лв.Не знам какво да правя.Той каза,4е тези 5000лв дал на Съдия изпълнителя,но не се стигна до публи4на продан-сделката беше стана -покупко-продажбата преди това.
- desita2
- Нов потребител
Re: Дайте ми съвет
Десита , Десита , а преди да ги надробите консултирахте ли се с адвокат или няма нужда да харчите грешни пари.Малко се разбира от това което сте написала.Препоръчвам да вземете всички документи и при колега , защото сте се набъркали в типична лихварска хватка и сега ако си действате самоинициативно или ще плащате като поп колкото и каквото ви каже "довереника" Ви или ще кажете чао - чао на жилището и пак ще плащате.
- REVOLUTION
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|